Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 14 июля 2015, 00:01
2801
1

Максим ШАЦКИХ: «Хочу играть в футбол и кайфовать от него»

Известный футболист о новом повороте в своей карьере – переходе в винниковский «Рух»

| Обновлено 14 июля 2015, 00:01
2801
1
Максим ШАЦКИХ: «Хочу играть в футбол и кайфовать от него»

Як відомо, у команді пана Шуфрича уже давно не все гаразд, а відтак мучитися в Ужгороді не бажає ніхто. Макс Шацьких став одним з останніх, хто покинув «Говерлу» і доволі швидко знайшов собі нову команду. Тепер футболіст знайомиться уже з мальовничими Винниками – саме там він житиме та працюватиме до завершення футбольного сезону на Львівщині. Радий бачити свого доброго знайомого у Винниках і Олександр Алієв. Сашко, на відміну від Максима, уже добре вивчив місцевість, тому спокійно може проводити для Шацьких пізнавальну екскурсію. Втім, чи гратимуть Шацьких і Алієв разом за «Рух», наразі невідомо. Алієв такий варіант не виключає, наразі ситуація не визначена.

«Рівень чемпіонату Львівщини непоганий, – бере слово Максим Шацьких. - У Винниках створені усі умови для того, аби грати. Одразу помітив, що тут хороші поля. З президентом «Руху» Григорієм Козловським домовилися, що до кінця року гратиму тут. Хочу грати у футбол і кайфувати від нього. Не хочу бути в команді Прем’єр-ліги і там мучитися. Яка різниця, який чемпіонат: обласний чи не обласний? Наскільки я знаю, «Рух» – професійна хороша команда. Тут від футболу отримуватиму задоволення. З новою командою скоро уже почну тренуватися. Про «Говерлу» ви вже багато чули. Не просто так люди йдуть з команди. Обіцянки були за обіцянками. Ситуація погана».

«Люди відчувають, де футболістів люблять, туди і йдуть, – каже Григорій Козловський, президент «Руху». – Звісно, мова йде про Максима Шацьких. Чи побачимо на полі Шацьких та Алієва? З Алієвим у мене запланована зустріч, на якій ми обговоримо питання його майбутнього. Існує велика ймовірність того, що він залишиться у нас до завершення сезону, однак, усі крапки над і ми розставимо після нашої зустрічі. З ним домовленість наступна: тільки-но до нього поступає цікава пропозиція, він може їхати. Чи побачимо ми ще зірок у складі «Руху»? Робота в цьому напрямку ведеться. Для прикладу, ведемо перемовини з Едмаром. Ми з ним друзі, а друзі його називають Едя. Останні півроку Едя не грав у футбол. Зараз займається документами, аби перевезти туди сім’ю. Незважаючи на це, він нашу пропозицію отримав», – сказав Григорій Козловський.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Гал-інфо
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
comentraktor
Ну тогда, братан, тебе во двор к пацанам