Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
545
0

І знову Динамо та Шахтар!

У фіналі ДЮФЛ (U-15) зустрінуться вихованці найсильніших клубів України

У п’ятницю, 13 липня, в Саках відбувся заключний тур фінального раунду чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України за участю команд вищого дивізіону, укомплектованих гравцями 1992 року народження (U-15). За його підсумками до фіналу потрапили київське «Динамо» та донецький «Шахтар».

Третя перемога «Динамо»
У групі А київське «Динамо» не мало жодних проблем у матчі з миколаївським «Торпедо» – 3:0. Динамівці, здобувши третю поспіль перемогу, завоювали першу сходинку, а з нею й путівку до фіналу. В другій парі за право позмагатися в матчі за бронзовий комплект нагород зійшлися столичний «Відрадний» та харківський УФК, що на той момент мали рівні турнірні показники.

Серія пенальті
Не виявила сильнішого й очна зустріч між суперниками – результативна нічия 3:3. Тому, для визначення команди, що завоювала другий щабель, треба було рахувати додаткові показники. Але й вони виявилися абсолютно ідентичними. За регламентом турніру, колективи мали провести серію пенальті. В ній фортуна посміхнулася харків’янам – 7:6.

Кількість жовтих карток
У групі В також не обійшлося без математичних обчислень. Але цього разу за додатковими показниками визначали учасника вирішальної гри. Перед останнім туром першу сходинку ділили між собою донецький «Шахтар» та київський РВУФК. Звання найкращого вони розігрували в очному поєдинку, проте, й у ньому була зафіксована нічия – 2:2. Утім, до фіналу потрапили гірники, яки випередили своїх конкурентів за рахунок меншої кількості жовтих карток.

Успіх ВRW-BIK
У другому поєдинку ВRW-BIK з Володимир-Волинського з мінімальним рахунком здолав опір запорізького «Металурга» й, таким чином, склав компанію «Відрадному» у боротьбі за п’яте місце. Таблиця фінального турніру набуде свого остаточного вигляду в суботу, 14 липня.

Становище команд

Група А
1. «Динамо» – 9 очок
2. УФК – 4
3. «Відрадний» – 4
4. «Торпедо» – 0

Група В
1. «Шахтар» – 7 очок
2. РВУФК – 7
3. ВRW-BIK – 3
4. «Металург» – 0

Стикові матчі
За 7-е місце. «Торпедо» – «Металург»
За 5-е місце. «Відрадний» – ВRW-BIK
За 3-е місце. УФК – РВУФК
За 1-е місце. «Динамо» – «Шахтар»

ФФУ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.