Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1077
0

ФФУ провела семинар для директоров матчей

На футбольных аренах Украины появятся новые люди

ФФУ провела семинар для директоров матчей

9 та 10 липня у Києві відбувся навчальний семінар для директорів матчів і офіцерів безпеки ФФУ. Ці нові для нашого футболу посади почнуть функціонувати одночасно з відкриттям футбольного сезону 2015/2016 - поєдинком за Суперкубок України.

Програма для кандидатів у директори матчів та офіцерів безпеки була розділена на дві частини: у четвер учасники прослухали теоретичний та практичний навчальні курси, а у п'ятницю на них чекала атестація у вигляді співбесіди.

Навчальна частина, яка розпочалась вранці у Будинку футболу, виявилась доволі насиченою. На її початку до присутніх із вітальним словом звернувся перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, який подякував учасникам семінару за підтримку у створенні абсолютно нових стандартів в організації та проведенні матчів під егідою національної асоціації.

«Враховуючи ситуацію, яка склалася під час проведення футбольних змагань на стадіонах країни серед команд Прем'єр-ліги, за ініціативи президента ФФУ Андрія Павелка, Виконкомом було одноголосно прийняте рішення про створення інституту директорів матчів та офіцерів безпеки. Це дозволить чітко та правильно розподілити обов'язки, охопити широке коло питань, пов'язаних із підготовкою та проведенням матчів, покращить організацію та контроль за їх проведенням. Сподіваюся, знання, отримані на цьому семінарі, допоможуть ефективно впливати на процеси, пов'язані з безпекою під час футбольних заходів і вони принесуть лише позитивний результат для найголовнішого їх учасника - наших уболівальників», - зазначив Вадим Костюченко.

Під час теоретичної частини семінару його учасники заслухали практичні рекомендації від відділу міжнародних зв'язків та реалізації програм ФІФА та УЄФА Світлани Шкіль, яка також працює делегатом УЄФА, ознайомилися з документами, які будуть регламентувати їх роботу, а також детально розглянули програму FARE «Футбол без проявів ненависті та дискримінації». Зокрема, кандидатам були продемонстровані приклади банерів, жестів, зображень, які є неприпустимими на спортивних заходах.

Під час другої частини семінару всі його учасники вирушили на НСК «Олімпійський», де для них була запланована двогодинна екскурсія стадіоном. Щоправда, на відміну від вболівальників, яких більше цікавить краса головної спортивної арени країни, кандидати в директори матчів та офіцери безпеки знайомились із специфікою роботи всіх служб стадіону під час проведення офіційних ігор.

У п'ятницю з кожним із кандидатів була проведена співбесіда, за результатами якої буде прийняте рішення щодо затвердження їх на посаді директора матчу або офіцера безпеки Федерації футболу України.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.