Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 08 июля 2015, 13:57
4199
1

ЖДАНОВ: Верняев будет тренироваться на современных снарядах

На закупку инвентаря для украинских спортсменов выделено 17 миллионов гривен

| Обновлено 08 июля 2015, 13:57
4199
1
ЖДАНОВ: Верняев будет тренироваться на современных снарядах

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов на своїй сторінці у Facebook розповів про рішення Колегії міністерства, а також про майбутнє фінансування українського спорту:

«Відбулася Колегія Мінмолодьспорту у якій взяв участь прем'єр-міністр Арсеній Яценюк. Він повністю підтримав нашу ініціативу щодо збільшення грошових виплат для призерів І Європейських ігор. Преміальні будуть збільшені вдвічі від попередньо заявлених сум! Чемпіони отримають 50 тисяч гривень, срібні призери - 40 тис., бронзові - 25 тис. Вдвічі зросте і винагорода для тренерів. Уряд почув спортивну громаду та оперативно відреагував на справедливі нарікання, які лунали останнім часом щодо призових за Євроігри.

Користуючись нагодою прем'єр ще раз привітатав присутніх на Колегії спортсменів із успішним виступом в Баку. Подякував їм за такі дуже потрібні перемоги для України. Всій команді Мінмолодьспорту також особливо приємно було почути від глави Уряду високу оцінку роботі по забезпеченню наших олімпійців новим інвентарем. Окремі скептики і критикани розповідали, що ми лише попіаримося на цій темі та забудемо про свої обіцянки. А ми взяли і зробили!

Міністерством офіційно оголошена та проводиться процедура державних закупівель нового спортивного інвентарю для 19 видів спорту. Зокрема, повного комплекту обладнання для спортивної гімнастики на базі в Конча-Заспі. Наш чемпіон Олег Верняєв та його партнери по команді незабаром будуть тренуватися на сучасних снарядах. Також буде закуплено легкоатлетичне обладнання для НСК «Олімпійський», спортивні велосипеди, килими для борців, боксерські ринги, веслувальні човни, спортивна зброя та інший інвентар для наших збірних. На це передбачено понад 17 млн. грн.

Ось такі гарні новини. Працюємо потихеньку, реально дивимося на речі, сприймаємо конструктивну критику та виконуємо обіцяне в міру наших скромних можливостей»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Английский гранд вышел в Лигу чемпионов 2024/25 после победы Челси
Футбол | 03 мая 2024, 07:01 3
Английский гранд вышел в Лигу чемпионов 2024/25 после победы Челси

«Ливерпуль», несмотря на потерю шансов на титул АПЛ, сумел выполнить задачу-минимум

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 03 мая 2024, 23:10 7
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yanatr
Правильно подняли! 2 150$=50 000грн. за первое место!, конечно не 11 000$ как в Молдавии(про Азербайджан не будем), но будем верить что это начало роста!, а не пиар(типа косточка).