Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2890
0

Кубок України з водного поло: всі дороги ведуть до Львова

З 10 по 12 липня у Львові знову відбудеться ватерпольне свято

Кубок України з водного поло: всі дороги ведуть до Львова

У відритому басейні СКА за Кубок України змагатимуться львівське «Динамо», харківський «Слобожанець», дніпропетровський ДНУ та харківський ХПІ. Останні дві команди вибороли путівки до Львова, успішно подолавши кваліфікацію у Дніпродзержинську. За бортом турніру залишилися такі команди, як маріупольський «Іллічівець» та київський «Колос».

«Усі пригадують Кубок України у Львові минулого року, - каже віце-президент Федерації водного поло України, президент львівського «Динамо» Олександр Свіщов. – Зважаючи на це, інші міста з нами навіть не конкурують за те, щоб в себе проводити ці змагання. У Львові все всім подобається, тому до нас з радістю приїжджають. Віримо в те, що змагання будуть цікавими і не залишаться поза увагою львів’ян та гостей міста. Хочемо, аби у нашої команди була серйозна підтримка».

 «Нікому не секрет, що всі команди-учасниці Кубку України підсилюються легіонерами, - взяв слово Ігор Зінкевич, головний тренер найсильнішої ватерпольної команди країни. – Турнір доволі короткий, тому головний трофей хоче виграти кожен. Львівське «Динамо» не буде винятком. Нашу команду підсилять два легіонери, однак про них говорити наразі рано. Через кілька днів ви взнаєте про кого йде мова. До Кубку України готуються 18 гравців. Окрім кістяка нашої команди, розраховую також і на молодого Станіслава Дубеліра, який брав участь на І Європейських іграх у Баку. Богдан Дзядик через участь в іншому турнірі не зможе нам допомогти».

«Більшість думок про те, що основним нашим суперником на Кубку України у Львові буде харківський «Слобожанець», - каже капітан «Динамо» Віктор Момот. - До цього матчу ми готуємося відповідально. Усі з хлопців пригадують останній провальний матч чемпіонату України у Львові, коли ми програли супернику з різницею в один гол. Сказати, що у нас є бажання взяти реванш за цю поразку і довести усім, що це була випадковість – не сказати нічого. Цей матч ми уже детально розібрали з головним тренером Ігорем Зінкевичем. Кожен з гравців знає свої помилки, а відтак зробимо все, аби їх не повторити. На тренуваннях найбільше працюємо над плавальною та тактико-технічною підготовкою».

Отож, нагадаємо Кубок України з водного поло відбудеться у Львові у період з 10 по 12 липня. Усе найцікавіше відбудеться на басейні СКА у Львові, що на вулиці Клепарівська, 39 а.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.