Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 ноября 2021, 02:39
6029
1

БУБКА: «46 медалей Европейских игр – отличное выступление»

Президент НОК Украины доволен выступлением наших спортсменов в Баку

| Обновлено 30 ноября 2021, 02:39
6029
1
БУБКА: «46 медалей Европейских игр – отличное выступление»

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка підбив підсумки участі команди України на перших Європейських іграх, що вчора завершилися в Баку.

«46 здобутих медалей – чудовий виступ. Крім того, маємо понад 30 4-х та 5-х місць, що свідчить про високий потенціал наших атлетів. За підсумками Ігор з-поміж 50 держав-учасниць ми знаходимось серед лідерів. Глибоко вдячний спортсменам, тренерам та спортивним фахівцям, завдяки яким на історичному форумі усієї Європи лунав гімн та піднімався прапор України. Наші спортсмени увійшли в історію, ставши володарями нагород перших Європейських ігор, вони прославили нашу країну», - наголосив Сергій Бубка.

Головний олімпієць країни відзначив високий рівень організації та цікавий формат мультиспортивних Ігор, який об’єднав спортсменів з олімпійських, неолімпійських та паралімпійських дисциплін. Разом з тим, він підкреслив, що успішний виступ українців на Європейських іграх став важливим етапом підготовки до Ігор ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро. «Наразі триває кваліфікаційний відбір та завоювання ліцензій на Олімпійські ігри наступного року. Тому зараз вкрай важливо ефективно готуватися та вдало виступати на відбіркових змаганнях», - підкреслив Сергій Бубка.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.