Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 июня 2015, 11:32
3051
0

Карпаты не смогли обыграть Сплит

Львовяне сыграли в нулевую ничью с хорватским клубом

| Обновлено 29 июня 2015, 11:32
3051
0
Карпаты не смогли обыграть Сплит

Стадіон «Матія Ґубец». Кршко, Словенія.
Сонячно. +25°С

«Карпати» - «Спліт» - 0:0
Попередження: Гітченко, 15, Кравець, 25, Чачуа, 35.

«Карпати»: Мисак, Маркович (Лобай, 85), Гітченко (Сениця, 55), Пластун, Кравець, Чачуа, Голодюк, Карноза, Страшкевич (Захарків, 65), Гуцуляк (Михайловський, 75), Худоб’як (Богач, 75).

Головний тренер – Ігор Йовічевіч.

«Спліт»: Дука, Мільковіч, Ерахмані, Обсівац, Вун, Благоєвіч, Мрконіч, Відовіц, Роґ, Шпехар, Баґаріч.

Головний тренер – Зоран Вуліч.

Проти хорватського «Спліта» львівські «Карпати» на зборах грають частіше, аніж проти будь-якого іншого суперника. Словенські збори «зелено-білих» винятком не стали і хорвати, які розташувалися за дві години їзди від Кршко, з радістю погодилися ще раз зіграти з львівською командою.

На відміну від ранкового матчу, Ігор Йовічевіч виставив у старті практично основних гравців. Щоправда, поки Денис Мірошніченко та Володимир Костевич сиділи на трибунах, компанію Пластуну та Гітченку в обороні склали Василь Кравець і Андрій Маркович. Забігаючи наперед, варто сказати, що молодь каші зовсім не псувала, навіть більше – не виділялася на фоні досвідчених гравців.

«Спліт» постав добре організованою та зіграною командою, яка чітко знає чого хоче і до чого прагне. Збудувавши міцні редути та сильну опорну зону, хорвати у силовому та агресивному стилі почали прориватися до воріт «Карпат», але на заваді їм регулярно ставали наші захисники на чолі з Ігорем Пластуном, який встигав накривати суперників і в повітрі, і внизу. Однак, кілька разів «Спліт» все ж проривався до воріт, але тут вже хорватів підводила власна майстерність. Ще раз карпатівців виручила перекладина – Баґаріч потужно пробивав з кількох метрів, але влучив у каркас воріт.

Щодо карпатівських атак, то вони несли як позиційний так і швидкісний характер. Дуже хороша нагода була в Голодюка, який вирвався практично сам на сам, але втратив м’яча у спробі обіграти останнього суперника. Оригінально карпатівці і кутовий розіграли – Гітченко виграв повітря на ближній штанзі і скинув м’яча на дальню, де чатував Худоб’як. Ігор залишився практично перед порожніми воротами, але зміг лише закинути круглого у центр штрафного, де у загальній метушні момент було втрачено. Класний удар вийшов і в Голодюка, якому низом віддавав передачу Карноза – оплески на свою адресу зібрав кіпер хорватів; він дістав м’яча у горизонтальному стрибку.

Загалом же «Карпати» тримали темп і ритм гри, коли треба було – робили це жорстко, так що аж головний тренер Зоран Вуліч вибігав на поле. Однак до перерви жодна з команд відзначитися не змогла.

Якщо перший тайм проходив на високих швидкостях, то по перерві команди виконували конкретні тактичні напрацювання. Темп гри впав, але кількість моментів від цього не зменшилася. Карпатівці атакували різноманітно та впевнено, але м’яч у ворота вперто не ліз. Зокрема, коли Гуцуляк на швидкості вирвав м’яча практично з рук кіпера і опинився неподалік порожніх воріт, йому залишалося лише виконати точну передачу на партнера. Але в цю ж мить карпатівців закрили хорватські оборонці.

Дуже цікаво стало з виходом на поле габаритного Юрія Захарківа, який розташувався на позиції центрального нападника. Спершу Голодюк класно вирізав м’яча йому на голову, але молодий форвард вибрав не ту траєкторію польоту, а згодом Юрко отримав хороший коридор для удару. І знову не обійшлося без Голодюка, який скинув круглого під удар п’ятою. Постріл в Захарківа вийшов дуже сильним, але трішки не точним.

Загалом же матч вийшов динамічним та цікавим, хоч і голів у ньому команди не забивали. Але це лише початок зборів.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Определена первая команда Серии А, которая вылетит из элиты в конце сезона
Футбол | 27 апреля 2024, 01:36 0
Определена первая команда Серии А, которая вылетит из элиты в конце сезона

«Салернитана» в гостях уступила «Фрозиноне» 0:2 в 34-м туре чемпионата Италии

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.