Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2195
0

Скала из Стрыя сыграет с Металлистом и Карпатами

Стрыйский клуб вышел из отпуска

Після нетривалої, десятиденної, відпустки друголігова стрийська «Скала» зібралася 25 червня на своїй базі у Моршині.

Як розповів головний тренер «Скали» Василь Малик, підготовчий період до нового сезону розподілено на два етапи по десять днів кожен. Перші два дні будуть втягуючими. Після того гравці пройдуть поглиблений медичний огляд і складуть спеціальні тести для визначення рівня їхньої функціональної готовності. Після того можливий переїзд до нової тренувальної бази ФК «Скала», яка розташована в Турківському районі, де в умовах високогіря, буде закладуватися фундамент для подальшої роботи. Усе залежатиме від того, у якому стані там тренувальне поле – зазначив головний тренер «малиново-зелених».

Упродовж літнього тренувального збору заплановано і п`ять ігрових днів. Так, вже є домовленість про спаринги з першоліговою тернопільською «Нивою» 30 червня у Бережанах і 4 липня з учасником чемпіонату Львівщини ФК «Миколаїв». Також планується три поєдинки 8, 12 та 15 липня. Ймовірними суперниками будуть команди прем`єр-ліги – львівські «Карпати», харківський «Металіст».

Щодо втрат. То нині в розташуванні стрийської команди вже немає захисника Василя Береста та півзахисників Ігоря Синишина і Романа Воробея, які отримали вільний трансфер. Усі інші футболісти наразі знаходяться в команді, звісно, якщо ні на кого не поступить серйозна пропозиція з боку інших команд. Разом з гравцями, котрі вже перебувають у команді, займатимуться і хлопці з команди «Скала» U-19, які за віком вже не можуть грати в команді Павла Кікотя. Мова про гравців 1996 року народження: Романа Герича, Олега Домальчука, Едуарда Мися, Ігоря Нистирюка, Андрія Маляренка, Богдана Іванченка та Олега Квича.

Источник ФК Скала Стрый
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.