Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 июня 2015, 08:17
2526
1

Ворскла и Александрия расписали ничью

Забивали только полтавчане, но победитель определен так и не был

| Обновлено 27 июня 2015, 08:17
2526
1
Ворскла и Александрия расписали ничью
Звітна зустріч для підопічних В.Шарана була другим контрольним матчем на навчально-тренувальних зборах в рамках підготовки до 25-го чемпіонату України серед команд вищої ліги. Натомість наш суперник грав перший спаринг. Кидаючи ретроспективний погляд в минулий футбольний сезон, слід відзначити, що команди зустрічалися в період минулого літнього міжсезоння, матч завершився результативною нічиєю – 1:1. В складі «Ворскли» відзначився Є.Ткачук, а в «Олександрії» - О.Гуськов.
 
В дебюті матчу суперники діяли спокійно, розсудливо і зважено. Гра, в основному, точилася в центрі поля. «Олександрія» намагалася організовувати свої атаки через фланги,  де активно діяли А.Чорній, В.Грицук та С.Старенький. Вони швидко доставляли м’яч в атакуючі порядки, але завершальні стадії не приносили результату. Після, відверто кажучи, занадто спокійної 20-ти хвилинки, в наших земляків почали виникати хороші нагоди для взяття воріт. Перший небезпечний момент олександрійці створили на 27-й хвилині. Після подачі кутового на дальню стійку, С.Басов зробив скидку на лінію воротарського майданчика, де першим  на м'ячі був А.Шендрік, але, на жаль, його удар пройшовся над поперечиною. Відразу ж полтавчани відповіли двома небезпечними ударами. В першому випадку гравець «Ворскли» не влучив у ворота, а в другому – надійно зіграв голкіпер А.Новак. Під завісу першого тайму олександрійцям вдалося відкрити рахунок в матчі. Після подачі кутового з правого флангу захисникам вдалося вибити м’яч. С.Чеботаєв поборовся за нього, віддав пас на В.Грицука, той зробив навісну передачу на С.Старенького, а далі помиляється С.Богуш і зрізаю м’яч у власні ворота.
 
Другий тайм футболісти «Ворскли» розпочали більш активно, перехопивши ініціативу у свої руки. Одна з перших затяжних масованих атак принесла їм результат. Після подачі з лівого флангу, майже від кутового прапорця, А.Громов відправив м’яч в сітку воріт В.Леванідова – 1:1. Після забитого голу полтавчани заспокоїлися і гра вирівнялася. Натомість моменти почали виникати біля воріт господарів. Дві хороші нагоди для взяття воріт мав Ю.Коломоєць. В першому випадку він ввірвався в штрафний майданчик, намагаючись пробити, проте його збили, але арбітр зустрічі не зафіксував порушення. А в другому епізоді – Юрій вийшов віч-на-віч з голкіпером, але той вчасно вийшов з воріт і ліквідував загрозу. Хороші можливості відзначитися мали також Є.Морозенко, та О.Гуськов, ле в першому випадку арбітр зафіксував порушення в нападі, а в другому – нашому гравцеві бракувало точності. Господарі поля відповіли перспективною атакою з завершальним ударом із-за меж штрафного майданчика, але О.Ломко вчасно відреагував і прийняв його на себе. Стовідсоткову нагоду для взяття воріт в кінцівці матчу втратив М.Козак. С.Микицей, отримавши м’яч в штрафному майданчику суперника, зробив навісну передачу на Михайла, але той ударом з кількох метрів головою в падінні не влучив у ворота.
 
Нагадаємо, що свій черговий спаринг футболісти «Олександрії» проведуть на КСК «Ніка» проти кіровоградської «Зірки» 1 липня.
 
 
«Ворскла» (Полтава) – ФК «Олександрія» - 1:1 (0:1)
«Олександрія»: Новак, Чеботаєв, Шендрік, Сухоцький, Басов, Банада, Степанюк, Грицук – к/к, Старенький, Чорній (Полярус, 30), Пономар.
2-й тайм: Леванідов, Ломко, Микицей, Імереков, Запорожан – к/к, Полярус (Голенков, 70), Леонов, Бичков, Козак, Морозенко, Коломоєць.
Голи: А.Громов (52) - С.Богуш (автогол, 42).
 
Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

МИХАЙЛЕНКО: «Никогда в юношеских сборных не было столько легионеров»
Футбол | 26 апреля 2024, 00:55 1
МИХАЙЛЕНКО: «Никогда в юношеских сборных не было столько легионеров»

Коуч сборной Украины U-19 рассказал о юных игроках, уехавших за границу

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 9
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
.
шось слаба Ворскла !!!