Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 01 июля 2015, 19:31
6022
12

Премьер-лига презентовала новый логотип чемпионата

Чемпионат Украины в ближайшие два года будет проходить под знаком компании Пари-Матч

| Обновлено 01 июля 2015, 19:31
6022
12
Премьер-лига презентовала новый логотип чемпионата
25 червня пройшла офіційна презентація титульного партнера елітного українського дивізіону сезону 2015/2016.
 
Ліга Парі-Матч – таку назву отримав головний футбольний Чемпіонат країни. Важливість та необхідність даного партнерського союзу важко переоцінити. На сьогоднішній день, наша країна намагається виживати у дуже складних умовах, і те, що у головного футбольного чемпіонату країни з’явився стабільний та активний партнер, насправді, дарує можливість мільйонам українських шанувальників побачити яскраву, довгоочікувану та повноцінну гру!
 
«Віднині офіційна назва Чемпіонату України з футболу серед команд клубів Прем'єр-ліги - «Ліга Парі-Матч». Ми уклали договір з компанією ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» на два наступних сезони на 43 млн. гривень. Сподіваюсь, це тільки перший крок в історії наших партнерських відносин, і ми реалізуємо наші домовленості якісно та продуктивно», – зазначив генеральний директор ОПФКУ «Прем’єр-ліга» Петро Іванов.
 
В ході прес-конференції були оголошені ключові пункти партнерського договору, серед яких: контракт підписано на два ігрових сезони, вартість контракту складає 43 мільйони гривень. Даний меценатський внесок ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» у розвиток українського футболу забезпечить належну фінансову підтримку Чемпіонату на два наступні ігрових сезони. Варто відмітити, що договір передбачає достатньо жорсткі щомісячні звіти з боку Прем’єр-ліги. Також на прес-конференції був презентований офіційний логотип Ліги Парі-Матч.
 
«Партнерство з Прем’єр-лігою – це крок, який, в першу чергу, спрямований на підтримку українського футболу. Особисто я є фанатом футболу усе своє життя. В цілому, ми налаштовані на довгострокову стабільну роботу, і умови договору передбачають можливу пролонгацію партнерства. Безумовно, ми очікуємо від керівництва Прем’єр-ліги чесного відношення як до ТОВ «ПАРІ-МАТЧ», так і до меценатського внеску, який ми внесли на розвиток футболу в Україні», – прокоментував Едуард Швіндлєрман, власник компанії ТОВ «ПАРІ-МАТЧ».
 
Презентація Ліги Парі-Матч дозволила також звернути увагу на дуже актуальну тему – легального та правомірного поля для діяльності букмекерських контор України, адже одним з головних пріоритетів ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» на сьогоднішній день є саме підготовка закону про легалізацію букмекерства, що дозволить отримати ще більше можливостей для продовження меценатської діяльності та розвитку українського спорту у майбутньому.
 
«Ми вітаємо укладення договору про співробітництво між Прем’єр-лігою та ТОВ «ПАРІ-МАТЧ» та вважаємо, що це дійсно ще один важливий спільний крок спортивної спільноти та букмекерів, завдяки якому Ліга має відбутися! Водночас, користуючись нагодою, я хочу звернути увагу на те, що на сьогодні наближується до логічного завершення діалог, який вже протягом року ведеться між представниками влади, бізнесу та суспільства щодо легалізаціїї букмекерської діяльності. І вже у найближчому часі ми очікуємо на прийняття Закону України «Про букмекерську діяльність», – зазначила Ірина Сергієнко, генеральний директор Всеукраїнського союзу розвитку букмекерства.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Коуч соперника Украины объяснил, почему команда проведет матч с Сан-Марино
Футбол | 29 марта 2024, 04:26 0
Коуч соперника Украины объяснил, почему команда проведет матч с Сан-Марино

Франческо Кальцона, возглавляет не только «Наполи», но и сборную Словакии

Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве
Футбол | 28 марта 2024, 13:56 19
Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве

Кевин Келси занимается вопросом трудоустройства в MLS

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alegofich
ДВА РОКИ БУДЕ ЦЕ ЗНУЩАННЯ
Dyadya Vitya
Що ж ви такі всі злі? аби все обісрати, Коноплянка зажрався, ЛЧ і ЛЄ вкрали з телебачення, логотип ПЛ отстой та будьте попроще, попустіться
wwiisect
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fuckyoupeople
шлак111
BekXan
Ето прооооооосто гениально. Чуть со стула не упал.Аля 70 семидесятые ...
Istm
Это не логотип чемпионата, это логотип париматча в стиле чепмпионата.
Если они "как бы намекают" - нехорошо.
DEEMKAA
А ШО,как раз в тему,ВСЁ ОТКРЫТО и ПРОЗРАЧНО - Пари-Матч Лига бля.......,"грають вони, ЗАРОБЛЯЕТЕ ВИ" - точнее и не скажешь!!!!