Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 июня 2015, 20:21
6576
15

Первой лиги на ТВ больше не будет

Футбольный болельщик не сможет увидеть матчи Первой лиги чемпионата Украины на ТВ

| Обновлено 21 июня 2015, 20:21
6576
15
Первой лиги на ТВ больше не будет
Після завершення ХХІV Конференції ПФЛ, яка відбулася вчора у будинку футболу України, президент ПФЛ Cергій Макаров поспілкувався з представниками засобів масової інформація, і зокрема, представником нашої прес-служби. 
 
Про зміни в регламенті проведень матчів…
 
З нового сезону для команд, які виступають у першій та другій лігах буде трохи змінений регламент. Основне нововведення — зміна кількості дозволених замін. Якщо раніше в другій лізі допускалося 5 замін, в першій — 4, а в Прем’єр Лізі — 3, то в нинішньому сезоні в усіх 3-х лігах буде допускатися лише 3 заміни. Також з нового сезону буде знятий ліміт на легіонерів для команд другої ліги. В сезоні 2015/16 команди другої ліги зможуть заявити до 3-х легіонерів, а одночасно на полі зможе перебувати один. Такий підхід, на наш погляд, не буде утискати молодих гравців, але додасть в наш чемпіонат невеликої родзинки.
 
Про формат чемпіонату сезону 2015/2016…
 
Згідно з затвердженим складом команд, у сезоні 2015/16 у першій Лізі виступить 16 команд, а в другій — 14. Чемпіонат першої ліги пройде за звичною системою у 2 кола. На даний момент з першої ліги право піднятися у девізіоні отримає одна команда, і, відповідно, Прем’єр Лігу покине теж 1 команда. Однак існує і інший варіант. Якщо Прем’єр Ліга вияве бажання розширитися до 16 команд, то з першої ліги буде 2 команди виходити напряму, а третя зіграє зіграє стикові ігри.
 
Про дату початку чемпіонату та процедуру жеребкування… 
 
Базовою датою початку обох чемпіонатів визначено 26 липня. Однак, за клубом-господарем зберігається право змінювати дати матчів на 1 день вперед, або назад. Жеребкування буде проведено в 10-ти денний строк (до 30-го червня). Буде органована трансляція, яка буде доступна на сайті нашого клубу, та на сайті ПФЛ.
 
Про арбітраж в чемпіонатах України..
 
У новому сезоні ми, разом із комітетом арбітрів України та Федерацією Футболу України запроваджуємо нову систему взаємодії клубів з арбітрами. Точніше буде сказати запроваджуємо відсутність такої взаємодії. Справа в тому, що раніше клуби оплачували роботу арбітрів, їх проїзд та проживання. В новому сезоні, ФФУ бере на себе всі витрати на арбітрів. Лише таким чином ми зможемо досягати справжньої незалежності арбітрів від клубів.
 
Про трансляції Першої ліги на телебаченні…
 
На жаль, на даний момент спонсора для нашої організації знайти поки не вдалося, а це означає, що телеканал «Футбол» не готовий відновити роботу з нами, і транслювати ігри першої ліги, оскільки організація будь-якої трансляції потребує великих витрат (приблизно 10-15 тисяч долларів за трансляцію). Однак ми зараз шукаємо альтернативні варіанти організації трансляцій, які дозволять за незначних витрат робити якісні трансляції. Зараз у нас є пропозиція від компанії, яка займається відео трансляціями через Інтернет. Сподіваємося, що у випадку успішного завершення переговорів клуби нас підтримають, і створять умови для проведення трансляцій.
 
Про долю клубів, які призупиняли членство в Профессійні Футбольній Лізі… 
 
Ну по-перше, радісна новина — Краматорський Авангард відновить свої виступи у першій лізі. Свої домашні поєдинки команда буде проводити на рідному газоні, але за 3 дні перед кожним матчем, клуб буде забов’язаний інформувати ПФЛ про ситуацію у місті, після чого буде прийматися рішення — проводити чи не проводити поєдинок. Якщо ПФЛ прийме рішення проводити гру, а команда-гостей не з’явиться, то їй буде зараховано технічну поразку. Але, на жаль, Авангард — єдиний клуб, який відновить своє членство в ПФЛ після призупинки. Шахтар Свердловськ, алчевська Сталь припинять своє членство в ПФЛ, а це означає, що без пониження в класі їм не обійтись.
 
Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ruslan55l
в цій жебрацькій країні щось крім політики і турецьких серіалів будуть транслювати??що це за країна без жодного спортивного каналу??був хспорт супер канал закрили і чекають чогось..можна і 10 років чекати поки війна закінчиться..невже неможна канал спортивний запустити аналогічний хспорту??
Natali
Телеканал Футбол совсем обеднел что от первой лиги отказались? Ой чует что-то рыжий таракан, к гадалке не ходи, все его проекты,под откос кажется идут
alessandro13
Первой лиги на ТВ больше не будет
__________________________________________________________
Какая жуткая трагедия!
Минин Максим
отсутствие тв трансляции - рай для любителей договорняков. так что заработают на конторе...
Хрюн Моржов
Сам же пишешь "смотреть то не на что особо, и за такое деньги даже жалко платить"! Тогда кому они нужны, и что тебе лично от этих трансляций? Или у тебя так много времени, что можешь смотреть даже откровенную нудоту и не профессиональную скукотищу?
Хрюн Моржов
Неужели, кому-то были интересны такие трансляции, конечно только если он не фанат одного из клубов, который показывали на ТВ в 1-й лиге? Аудитория таких трансляций, надо полагать, впечатляла. До 50 тысяч доходила на средних матчах, или грубо говоря, до 0,1% всей зрительской аудитории страны. А на самые крутые собирались у экранов может и все 0,2% гипотетических зрителей.
upiter82upiter
зато лердян и дырку с кротами показывать будут,до чего дожились как -будто других команд нету....