Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1411
0

Александрия вышла из отпуска

Новичок Премьер-лиги проведет спарринги с клубами УПЛ

19 червня тренерський штаб разом з футболістами ФК «Олександрія» вийшли з літньої відпустки і розпочали підготовку до виступів в елітному дивізіоні України.

Перед початком інтенсивних тренувань, головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран, не будучи багатослівним, дав коментар клубній прес-службі.

«Всі футболісти зібрались на навчально-тренувальній базі. Слава Богу, всі здорові. Пробігли традиційний крос. І футболісти, і тренери в доброму гуморі. Ми з тренерським штабом зустрілись на день раніше та детально запланували проведення коротких навчально-тренувальних зборів. Маємо двох новачків, Михайла Козака та Вадима Жука з чернігівської «Десни».

Зараз приступаємо до інтенсивних занять, два тренування в день. Ну і звичайно, контрольні матчі. Першу гру проведемо 23 червня з «Зорею» в Запоріжжі, 26 червня зустрінемось в Полтаві з «Ворсклою», на 27 червня заплановано вихідний і ми вже будемо приймати рішення по нашим гравцям. Маємо надію, що команда підсилиться ще кількома гравцями високої кваліфікації. В багатьох футболістів нинішнього складу контракти закінчуються і ми будемо вирішувати, хто залишається в команді, а кому скажемо велике «дякуємо».

Заплановано проведення матчу 1 липня з «Зіркою», але він залишається під питанням тому, що кіровоградці знаходяться в Нікополі. На 3 липня заплановано відразу два матчі. В Олександрії ми будемо приймати МФК «Миклаїв» та криворізький «Гірник». Матчі пройдуть на центральному стадіоні та на полі «Ніка +». 4 та 5 липня вихідні дні, 7 липня проведемо тестування, на яке запрошуємо фахівців з Києва, 9 та 10 липня зіграємо ще два матчі. Скоріш за все це буде ФК «Черкаський Дніпро», а 10 липня нашим спаринг-партнером буде «Гірник Спорт» з Комсомольська. А потім залишається недільний цикл підготовки до першого матчу чемпіонату з донецьким «Шахтарем», - розказав Шаран.

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить
Футбол | 24 апреля 2024, 07:31 2
Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить

Тони Кроос считает, что Андреас Кристенсен придерживал его во время забитого мяча

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.