Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Артистическое плавание
| Обновлено 30 ноября 2021, 03:47
2418
0

Больше 7кг медалей привезли спортсмены из Баку

Сборная Украины по синхронному плаванию вернулась домой

| Обновлено 30 ноября 2021, 03:47
2418
0
Больше 7кг медалей привезли спортсмены из Баку

До Києва повернулись призерки I Європейських іграх з синхронного плавання, які здобули бронзові нагороди у дуеті, команді та довільній програмі.

Дівчат зустрічали президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, віце-президент НОК Володимир Бринзак, заступник Міністра молоді та спорту України - керівник апарату Микола Даневич, директор департаменту олімпійських видів спорту Роман Вірастюк, представники мас-медіа.

Цікавий підрахунок був зроблений сьогодні в аеропорту, всі медалі, які здобули наші русалоньки у Баку важать 7 кг 200 гр, Сергій Бубка побажав дівчатам, щоб вже на наступник стартах ці нагороди стали золотими.

«Якомога частіше хочеться бачити піднятий синьо-жовтий прапор і слухати гімн України, приємно, що в Баку наші спортсмени нас радують, 11 медалей за 4 змагальних днів – достойний результат», - наголосив президент НОК.

Сергій Бубка також відзначив і рівень підготовки Баку до I Європейських іграх. «Все зроблено від серця, з душею, дуже високий рівень підготовки та самих об’єктів, вже зараз можна з впевненістю сказати, що свято спорту вдалося».

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.