Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
3774
0

U-21. Украина и во втором матче уступила Чехии

Подопечные Ковальца минимально уступили чехам

U-21. Украина и во втором матче уступила Чехии

У вівторок, 9 червня, молодіжна збірна України провела свій другий спаринг з чехами під час збору в Австрії. Нагадаємо, що збірна Чехії наразі готується до участі у домашньому ЧЄ-2015, тож «синьо-жовтим» протистояла команда, вік гравців якої на 1-2 роки старший, ніж у наших хлопців.

Був відрізок гри, коли команди по черзі проводили атаки та обмінювались ударами. Спочатку Тимофій Шеремета впорався з потужним ударом з 16-ти метрів, м’яч летів майже по центру. У відповідь небезпечний постріл зі штрафного майданчика, але з гострого кута, завдавав Олег Данченко – і тут голкіпер виявився на місці. Майже одразу ж чехи організували вихід один на один, який парирував наш голкіпер. Гравці нашої збірної, відповіли не менш гострою атакою, але Данченко, замість пасу на вільного Хобленка вирішив пробити у ближній кут, де і був голкіпер Чехів. На 24 хвилині матчу, дальній «постріл» вдався Прикричу і рахунок став 0-1 на користь суперників.

До кінця першого тайму гра проходила на зустрічних курсах, підопічні Сергія Ковальця завдяки стандартному положенню ледь не зрівняли рахунок. Після подачі кутового, Ігор Дуць пробивав у кут воріт, але один із чеських гравців встиг виставити ногу і врятувати свою команду.

На відміну від першого матчу, у перерві Ковалець зробив лише дві заміни по позиціям. Варто зазначити, що гра помітно вирівнялась. Навіть більше: на 57-й хвилині троє наших гравців втікали у контратаку, кожен випереджаючи свого опонента, але Дмитро Хльобас на швидкості трохи замешкався із м’ячем і дозволив захиснику у підкаті перервати простріл. Та згодом українцям все ж вдалося вразити ворота збірної Чехії. Після відмінного пасу Юрченка, Хльобас, вийшовши віч на віч з голкіпером, потужним ударом з-за меж карного майданчика змусив капітулювати суперника.

На жаль, розвинути успіх нашим хлопцям не вдалося, у кінці зустрічі вони не втримали нічию, на підборі краще зіграли чехи і після дальнього удару здобули перемогу.

Тим не менш, цю гру українці провели більш вдало, ніж попередню, а Сергій Ковалець отримав чергову порцію інформації для подальшої роботи.

Україна U-21 - Чехія U-21 - 1:2
Голи:
Хльобас (73) – Прикрич (24), Груби (85)

Україна: Шеремета – Петько (Мірошниченко №16, 88), Дуць, Сваток, Азацький (Мігунов, 88), Фаворов (Гвілія, 46), Мишньов (Філімонов, 88, Петряк (Гребенюк, 73), Данченко, Юрченко (к), Хобленко (Хльобас, 46)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре
Футбол | 26 апреля 2024, 12:40 14
Стало известно, сколько Реал заплатил за трансфер Лунина Заре

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.