Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 08 июня 2015, 09:23
1154
0

Павел КАБАЕВ: «Ехали занимать первое место в группе»

Хавбек юношеской сборной Украины - о выступлении на ЧМ

| Обновлено 08 июня 2015, 09:23
1154
0
Павел КАБАЕВ: «Ехали занимать первое место в группе»

Півзахисник збірної Владислав Кабаєв поділився враженнями від виступів на чемпіонаті Світу.

– Ми летіли в Нову Зеландію з чіткою метою – посісти в своєму квартеті перше місце, а отже мали будь-що перемагати Америку. Добре, що цей матч припав на заключний тур. Якщо раніше нам заважало зайве хвилювання, то цього разу команда вийшла на поле зібраною, впевненою й зарядженою на результат.

Моє особисте завдання нічим не відрізнялося від попередніх – вриватися у вільні зони, пропонувати себе, йти на загострення та, звісно, допомагати в захисті Едіку Соболю, котрий також діяв на лівому фланзі. Крім того, тренери порекомендували частіше брати гру на себе, що я й намагався робити. Скажу відверто, мені цей матч здався чи не найлегшим у групі. Мабуть, справа в загальному настрої. Всі віддавалися грі на 100 відсотків, підтримували один одного, і, як наслідок, в команди багато що виходило.

Ще до перерви, коли біля воріт суперника стали виникати моменти, з’явилося відчуття: все сьогодні буде добре. У роздягальні тренер дав зрозуміти: якщо продовжимо в том ж дусі, гол не змусить довго чекати. Так і сталося. Реалізувавши штрафний, Вітя Коваленко поклав початок перемозі, й тепер залишалося лише втримати гру під своїм контролем.

Зараз вже всі думки – про зустріч із Сенегалом. На молодіжних чемпіонатах світу Україна ще ніколи не долала бар’єр 1/8 фіналу – дуже хочеться поламати цю традицію. Та й взагалі – пройти на чемпіонаті світу якомога далі. Довести собі та іншим, що наша збірна може не тільки грати з фаворитами на рівних, але й перемагати їх.

Майже всю суботу наші хлопці відпочивали. Зранку добре розім’ялися у одному із затишних оклендських парків, потім відвідали сауну та басейн. Уся пообідня частина дня була в їхньому повному розпорядженні.

Адресна підготовка до наступного іспиту фактично розпочалася в неділю – на збірну чекало денне теоретичне заняття й вечірнє тренування на одному з полів, що примикають до «Норд Харбор Стедіум». Тієї самої арени, де українці вже провели два поєдинки, і де знову зіграють 10-го числа.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не Судаков. Сабо назвал игрока сборной Украины, который переедет за границу
Футбол | 25 апреля 2024, 18:34 10
Не Судаков. Сабо назвал игрока сборной Украины, который переедет за границу

Экс-тренер «Динамо» расхвалил Владимира Бражко

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенна победа «Манчестер Сити»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.