Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1069
0

ПОЛЕГЕНЬКО: «Сейв капитана придал нам дополнительных сил»

Защитник молодежной сборной Украины – о выступлении на чемпионате мира

Захисник збірної Павло Полегенько поділився враженнями від виступів на чемпіонаті Світу.

– До матчу зі Штатами тренери готували нас дуже ретельно. Розібрали ключові моменти двох перших ігор цієї команди, вказали на її сильні та слабкі сторони. Пояснили, за рахунок чого ми можемо досягти необхідного результату. Зокрема, мова йшла про максимально швидкий перехід від захисту до атаки. Цей елемент ми потім неодноразово відшліфовували на тренуванні – як з’ясувалося, зовсім не даремно.

Американці, так само, як раніше й футболісти Нової Зеландії та М’янми, постійно тиснули на суддів, то висловлюючи незадоволення їхніми рішеннями, то випрошуючи штрафні. Дуже важливо було в цій ситуації не завестися, не піддатися емоціям. Як сказав один із наших тренерів Андрій Аннєнков, від багатьох учасників чемпіонату збірну України відрізняє вміння терпіти. Напевно, він має рацію. Перший тайм був важким, але ми встояли, витримали його напругу, а вже в другому розкрилися й продемонстрували всі свої козирі.

У перерві Олександр Петраков вказав на помилки й попрохав швидше переводити м’яч із флангу на фланг, аби не давати змоги суперникам вчасно перебудовуватися й перекривати вільні зони. Судячи з тієї кількості моментів, які надалі створила наша команда, із завданням ми впоралися. Гру міг зіпсувати хіба що епізод з призначеним пенальті, але на щастя, все обійшлося. Я не вважаю, що порушував правила в тому епізоді, однак рефері все одно вказав на «точку». Спасибі Богдану Сарнавському, який врятував ворота, – сейв капітана надав нам додаткових сил.

Сенегал? Аналіз його гри – ще попереду. В будь-якому разі я б не розділяв наших потенційних опонентів по 1/8 фіналу на зручних і не дуже. Якщо ставиш перед собою високі цілі, треба бути готовим протистояти кожному з них.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, когда Реал примет решение насчет будущего Лунина
Футбол | 28 марта 2024, 23:40 0
Стало известно, когда Реал примет решение насчет будущего Лунина

Marca опубликовала небольшую статью, которую посвятила Андрею и его успехам

Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве
Футбол | 28 марта 2024, 13:56 19
Источник: легионер Шахтера хочет покинуть клуб из-за взрывов в Киеве

Кевин Келси занимается вопросом трудоустройства в MLS

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.