Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4218
1

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Игроки уйдут в отпуск без денег»

Наставник луцкого клуба - о финансовом состоянии команды

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Игроки уйдут в отпуск без денег»
Про фінансовий стан:
 
Головне те, що в нас непонятно взагалі. Футболістів треба відпускати – ми їх відпустимо. Вони підуть у відпустку с пустими карманами. Відчуваєте який настрій? Це найгірше, що є. Порозуміння наче є, слова є, але немає дій конкретних. 
 
Про контракт з Бікфалві:
 
Щоб з Еріком говорити треба мати конкретне повноваження і давати гарантії на його контракт. Він свій контракт виконує і виконає. Він хороша людина, він інтелігентний, порядний, чесний професіональний футболіст, який день і ніч робить для футболу і він 3 роки на Волині – вложив і оставив тут своє серце. Хоть я президент, я сказав: у мене представницький фонд, за мною банку нема, і на базарі я не продаю – у мене немає кіоску, або якогось там магазину по продажам якихось речей чи ще чогось, хоть не раз про це писали в газетах. Якби в мене щось було – я б віддав би все що можна для команди: магазин, чи ресторан, чи фірму, чи фабрику. 
 
Про клуб:
 
Я ще осінню казав – давайте нам завдання. Не хочуть давати завдання. Я знаю, що була попитка розвалити зовсім клуб - піти на інші види спорту. Я ж казав скільки раз – люди забувають, функціонери забувають, що існує два види спорту: футбол і всі остальні. А у нас всі остальні види спорту хочуть унічтожить футбол. Кому нужно все це – перетягування канату та їзда на конях?   
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alex_kor
азировка просто ломает мозг