Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 31 мая 2015, 11:00
5894
1

Артур КАРНОЗА: «Запланировал семейный отдых с Коноплянками»

Футболист «Карпат» прокомментировал матч с «Шахтером» и рассказал о предстоящем отпуске

| Обновлено 31 мая 2015, 11:00
5894
1
Артур КАРНОЗА: «Запланировал семейный отдых с Коноплянками»

Щойно «Карпати» вийшли на другий тайм, як одразу ж заробили право на штрафний. Доволі тривала нарада закінчилася тим, що Артур Карноза, наче рукою, поклав м’яча у дев’ятку воріт Андрія Пятова. А після гри «десятка» львів’ян поділився загальними враженнями від матчу.

«Звичайно, загалом ми залишилися задоволеними – усе ж наша команда грали проти учасника Ліги чемпіонів. Я вважаю, що і за грою, і за результатом – ми виглядали дуже навіть непогано».

«Справді, у перерві Ігор Йовічевіч з нами поговорив, попросив заспокоїтися, взяти себе в руки і грати в свій футбол. Ми вийшли на поле спокійнішими, тому багато чого почало вдаватися. Команда зрівняла рахунок, та й загалом ми краще виглядали ніж в першому таймі».

«Коли призначили штрафний, ми з Голодюком почали вирішувати, хто пробиватиме. А тут і Костевич підключився, каже: «Дайте пробити, чую, що заб’ю». Але і я те саме відчував (сміється)».

«Чому я не бігав і не кричав після гола? Розумієте, коли у мене була травма і я не забивав доволі довго, то пообіцяв своєму тестеві, що коли заб’ю, то присвячу цей гол йому. Так і сталося»...

«Щодо відпустки, то перший тиждень проведу на природі, біля Дніпропетровська. У нас запланований сімейний відпочинок з Коноплянками. А на другий тиждень до мене Міша Сергійчук приїде, а також Євген Неплях, який зараз в Греції грає. Словом, будемо з родинами і друзями, яких я давно не бачив» – підсумував Артур Карноза.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dron
С Женей и его папой?