Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 мая 2015, 09:46
2051
12

БИКФАЛВИ: «В Волыни я научился играть в европейский футбол»

Полузащитник попрощался с луцким клубом

| Обновлено 30 мая 2015, 09:46
2051
12
БИКФАЛВИ: «В Волыни я научился играть в европейский футбол»

Атакувальний півзахисник «Волині» Ерік Бікфалві зіграв свій останній поєдинок у Луцьку. Після матчу «десятка» «хрестоносців» тепло попрощався із партнерами, тренерами, вболівальниками і звернувся через клубну прес-службу до своїх прихильників:

- Я грав за «Волинь» три роки, це були хороші часи, хороша робота. Я всім подякував сьогодні після матчу – вболівальникам, Владіміровичу (В.Кварцяний – fcvolyn.net), керівництву, персоналу. Їду далі. Куди – зараз сказати не можу. Є варіанти України, Європи, Казахстан та інші чемпіонати.

- Що дали тобі виступи за «Волинь»?
- Я навчився грати у європейський футбол. Став сильнішим футболістом. Я тепер граю не тільки на атаку, але й на відбір. Однозначно – у Луцьку я став сильнішим.

- В останніх чотирьох матчах ти забивав. Дуже хочеш стати кращим бомбардиром чемпіонату?
- Це буде важко зробити, бо мої конкуренти також не сплять. Хоча не криюся – мені хотілося б отримати такий індивідуальний приз і це водночас було б визнання моїх партнерів, адже саме вони старалися заради моїх голів.

- У попередні сезони ти часто травмувався і пропускав багато матчів. Цього разу минулося без значних ушкоджень і ти вистрілив у чемпіонаті. 17 голів з`явилися саме тому, що ти більше грав?
- Треба ще сказати, на якій позиції грав. Ви ж знаєте, що останній рік я частіше діяв як нападник, раніше грав в опорній зоні, під нападником. А те, що ви казали стосовно травм, то вплив на результативність є. Травми вибивали і психологічно з колії, і щоразу треба було набирати форму, а час для голів втрачався.

- Що робитимеш, коли приїдеш додому?
- Через декілька днів вирушатиму у збірну. Спочатку буде збір, а потім ми гратимемо у Північній Ірландії. Це буде поєдинок лідерів групи, якщо ми виграємо, то матимемо прекрасні шанси їхати на ЄВРО-2016.

- Напевне, не треба тобі нагадувати, що навіть в Північній Ірландії тебе на відстані підтримуватимуть луцькі вболівальники…
- Дякую за хороші слова. Я дуже полюбив і Луцьк, і Україну. Справді, без лестощів це кажу. Тут мені спокійно і комфортно було жити та працювати. Хочу відзначити і ваших вболівальників, їхню відданість клубу. Це справжній 12-й гравець клубу. Думаю, він зрозуміє мій вибір – я іду в нову команду.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
horstsceponic
Скоро половина Румынии в Одессе будет -беглый галстукожер уровень ДОХОДОВ КАК НА ЮГЕ ФРАНЦИИ ОБЕЩАЕЕТ,правда Приднестровье скорее в состав Грузии войдет
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alegofich
Залишайся в Україні!)
thebestfarmer
румуни-потомки циганів
valenok2-1
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил