Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
2045
0

Сборная Украины U-18 разгромила сверсников из Молдовы

Подопечные Кузнецова провели первый из двух запланированных спаррингов

Сборная Украины U-18 разгромила сверсников из Молдовы

У середу, 27 травня, юнацька збірна команда України U-18 провела перший з двох запланованих спарингів проти однолітків із Молдови.

Українці з першої і до останньої хвилини помітно переважали суперника і вже на 53-й секунді зустрічі повели у рахунку. Стрімка атака, яка зародилася у центрі поля, застала зненацька захисників гостей. Один з них, намагаючись перервати простріл, зробив ідеальну передачу на Олексія Щебетуна. Форварду нашої збірної було нескладно з кількох метрів вразити порожні ворота.

Ближче до середини тайму Щебетун мав нагоду оформити дубль. Олексій пробив з перспективної позиції по центру, але голкіпер зумів впоратись із цим ударом. Але другого взяття воріт не довелося довго чекати. Богдан Михайліченко закинув м'яч до штрафного майданчика на Віктора Циганкова, а той, у свою чергу, легко перекинув голкіпера, який вийшов далеко з воріт.

Що стосується команди гостей, то на полі її майже не було видно. Дмитро Фастов увесь перший тайм був без роботи, тоді як у протилежні ворота могло влетіти ще два м'ячі. В обох випадках у центрі уваги опинявся Ростислав Тарануха. Спочатку він мав можливість вийти один на один з воротарем, проте відпустив від себе «сферу» і дозволив захиснику у підкаті заблокувати удар. Згодом Ростислав мав шанс відзначитись голом-красенем, але трохи не влучив у дальню «дев'ятку».

Одразу після перерви перша ж помилка у захисті збірної України завершилась голом Андрія Кобеця. Але на малюнок гри це ніяк не вплинуло. За лічені хвилини «синьо-жовті» створили три стовідсоткові нагоди, реалізувавши дві з них. Спочатку на добиванні після удару Щебетуна вдало зіграв Олексій Гуцуляк, а згодом і сам Щебетун замкнув простріл Михайліченка з лівого флангу.

У цілому, перевага українців не викликала жодних сумнівів. Гості до кінця зустрічі так і не зуміли створити бодай ще один небезпечний момент. Натомість, підопічні Олега Кузнецова продовжували знущатись над захистом збірної Молдови. Автором чергового м'яча у ворота модован міг стати Юрій Вакулко. Він поцілив у стійку, без перешкод пробиваючи з-за меж штрафного майданчика. А от Михайліченко до двох гольових передач на 81-й хвилині додав ще й результативний удар. Богдан, який весь матч грав на позиції лівого захисника, несподівано опинився на правому фланзі нападу, увійшов до штрафного і майстерно пробив у дальній кут.

Довершив розгром підопічних Геннадія Пушки Циганков, котрий на 89-й хвилині скористався черговим провалом в обороні суперника і легко переграв воротаря – 6:1.

Товариський матч

Україна U-18 – Молдова U-18 – 6:1

Голи: Щебетун (1, 55), Циганков (21, 89), Гуцуляк (51), Михайліченко (80) – Кобец (46)
Попередження: Чоботенко (73) – Урванцев (12), Беженарь (86)

Україна: Фастов - Михайліченко, Чоботенко (к), Шевченко (Сениця, 81), Тимчик, Фурсов (Бурко, 37), Шепелєв, Тарануха (Вакулко, 46), Гуцуляк (Піхальонок, 61), Циганков, Щебетун (Довбик, 61)

Молдова: Тимбур - Андрюхін (Сухан, 57), Гуштюк, Чорний (Костін, 46), Бобров, Чеботарь (Жалбе, 18), Апостол (к) (Беженарь, 55), Урванцев, Мандриченко (Мардарь, 68), Керунту, Матей (Кобец, 46)

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.