Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
598
0

Трофей із рук Зідана

Зiзу офіційно відкрив восьмий фінал світового дитячого чемпіонату «Кубок націй «Данон»

Близько 33 тисяч вболівальників, що зібралися на стадіоні «Жерлан» у Ліоні, спостерігали за азартною, сповненою жаги до перемоги, суперечкою французької та південноафриканської команд. Навіть злива не стала на перешкоді захоплюючого поєдинку, в якому гору взяли хлопці з Південної Африки – 3:0.

Сорок країн
За вісім років свого існування «Кубок націй «Данон» розширився й набув популярності у світі. Якщо на фінал-2000 до Франції приїхали гравці з восьми країн, то цього разу своїх представників надіслали вже 40 держав. Уперше в якості призу компанія «Данон» вручала цільовий грошовий чек – гроші мають бути витрачені на охорону навколишнього середовища на батьківщині переможців.

Найсильніші емоції
Зінедін Зідан по закінченні вирішального матчу зазначив: «Я хотів би опинитися на місці цих малюків. Емоції, що вони їх відчувають тут, набагато сильніші за ті, що охоплювали нас на дорослому чемпіонату світу».

Український слід
Нещодавно повернулася з Ліона й українська команда. Результат її виступу, звичайно не головне. Хлопці переповнені найяскравішим враженнями від турніру, історичного міста, однієї з футбольних столиць Європи, та спілкування з однолітками з різних країн, якому не зашкоджав навіть мовний бар’єр.

ФФУ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.