Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2021
0

Шкільна футзальна ліга України визначила перших переможців

Свято дитячого футзалу в Києві вийшло на славу

Шкільна футзальна ліга України визначила перших переможців

«Якщо б такий турнір був у моєму дитинстві, я б тоді мріяв стати відомим футзалістом» – саме ці слова одного з гостей фіналу Шкільної футзальної ліги України говорять про те, ще свято дитячого футзалу в Києві вийшло на славу!

Впродовж двох днів, 16 та 17 травня, у столичному спорткомплексі КНУ ім. Тараса Шевченка змагалися вісім кращих дитячих команд (6-ті класи шкіл) – з Івано-Франківська, Луцька, Хмельницького, Вінниці, Києва, Житомира, Чернігова та Херсона.

Квінтесенцією турніру став «золотий» фінал, де за чемпіонське звання билися команда житомирської школи №14 та загальноосвітньої школи №18 з Івано-Франківська. Основний час завершився внічию 1:1, тож долю чемпіонського кубка вирішила серія пенальті. Шестиметрові удари вдало виконали житомирські школярі, які і вибороли золоті медалі першої в історії Шкільної футзальної ліги України! Бронзу отримала команда вінницької школи №31, яка у матчі за третє місце розгромила команду київського ліцею №51.

Купа подарунків від компанії «Спортмастер» та Асоціації спортивної індустрії України, які підтримали цей проект, прикрасили церемонію нагородження. А поважні гості – заступник Міністра молоді та спорту України Микола Даневич, перший заступник голови комітету фізвиховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимир Авраменко та виконавчий директор Асоціації спортивної індустрії України Георгій Копилов разом з президентом Асоціації футзалу України Сергієм Владико нагородили всіх без виключення учасників змагань, призерів та чемпіонів, а також кожного вихователя та директора школи, що брали участь у Всеукраїнському фіналі.

Були і індивідуальні призи: в номінації найкращий бомбардир переміг Микола Миронюк з Луцька, найкращим захисником визнано Романа Гірко з Вінниці. Найкращий воротар – Іван Могілевець з Чернігова, а найкращий гравець турніру – Максим Хлань з Житомира. Приз найкращому тренеру отримав вихователь івано-франківської школи №18 Петро Липецький.



Перша в історії Шкільна футзальна ліга України вже увійшла в історію, а плани наступного сезону – розширити змагання на інші вікові групи!

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 24 апреля 2024, 15:25 13
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.