Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1705
0

Сборная Украины U-20 разгромила Колос

Подопечные Петракова провели очередной спарринг в рамках подготовки к чемпионату мира

Сборная Украины U-20 разгромила Колос

У четвер, 14 травня, юнацька збірна команда України серед гравців віком до 20 років провела черговий спаринг у рамках підготовки до фінальної частини ЧС-2015, який відбудеться у Новій Зеландії.

Цього разу суперником команди Олександра Петракова був минулорічний переможець чемпіонату Київської області та цьогорічний тріумфатор меморіалу Олега Макарова – ковалівський «Колос».

На відміну від матчу проти ще одного аматорського колективу, «Чайки», який відбувся днем раніше, у цьому матчі головний наставник збірної України виставив майже основний склад. І це відразу дало свої плоди, вже на 4-й Артем Беседін чудовим ударом головою замкнув передачу з флангу. Такий перебіг подій не влаштовував амбітний аматорський колектив з Васильківщини, і вони кинулись відіграватись. Активним у ці хвилини був нападник ковалівців Бондаренко, але «синьо-жовті» вміло та надійно захищалися, не дозволивши серйозно турбувати голкіпера Підківку. Другий м’яч у ворота господарів глядачі, яких чимало зібралося на трибунах, побачили на 32-й хвилині гри. Гравець київського «Динамо» Євген Чумак, отримавши м’яч метрів за 25 від воріт ковалівців, пробив сильно низом у кут воріт. Литвиненко намагався врятувати ворота, але траєкторія польоту м’яча була такою, що він не зумів дотягнутися. До перерви гравці збірної України ще декілька разів загрожували воротам «Колоса», але рахунок так і не змінився.

У другій половині гри головні тренери обох команд зробили ряд замін. Але малюнок гри особливо не змінився. Збірники більше контролювали м’яч і завдяки швидким фланговим атакам намагалися загрожувати воротам господарів. У середині другого тайму ковалівці отримали дві нагоди, аби скоротити рахунок до мінімуму. Але ні Кузнєцов, ні Коропецький не змогли втілити атаки у забитий м’яч.

В завершальні десять хвилин зустрічі, коли гравці «Колоса» фізично підсіли, «синьо-жовті» провели декілька небезпечних атак, але свою майстерність продемонстрував Литвиненко. Проте на 84-й хвилині матчу він був безсилий після ще одного невідпорного удару в «дев’ятку», який завдав Артем Габелок. У підсумку, перемога підопічних Олександра Петракова з рахунком 3:0.

Нагадаємо, що перед відльотом до Нової Зеландії у збірної України запланований ще один товариський поєдинок. У понеділок, 18 травня, на стадіоні «Борекс» в Бородянці наші хлопці зіграють з донецьким «Металургом».

«Колос» (Ковалівка, Київська обл.) – Україна U-20 – 0:3

Голи: Беседін (4), Чумак (32), Габелок (84)

«Колос» (стартовий склад): Литвиненко – Багдасаров, Семенко, Козир, Ткачук, Зуєвич, Поздєєв, Євсєєв, Бондаренко, Вишняк, Морозко

Україна U-20 (стартовий склад): Підківка – Марковіч, Бурда, Качараба, Чумак, Коваленко, Соболь, Харатін, Татарков, Кабаєв, Беседін

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 5
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.