Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная Украины
| Обновлено 11 мая 2015, 19:29
1650
0

Жіноча збірна розпочала підготовку до вирішальних матчів

Попереду у підопічних Гарія Єгіазарова боротьба за путівку на фінальний турнір ЄВРО-2015

| Обновлено 11 мая 2015, 19:29
1650
0
Жіноча збірна розпочала підготовку до вирішальних матчів

 

Національна жіноча збірна України сьогодні у Южному на базі ФСК «Оліимп» розпочала підготовку до матчів третього відбіркового раунду чемпіонату Європи-2015. Нагадаємо, що українки 23-24 травня в Бресті зустрінуться з командою Білорусі, де розіграють єдину путівку до фінальної частини змагань.

На збір викликані п’ятнадцять гравців, які представляють команди Суперліги чемпіонату України. Серед них: зв’язуючи – Олександра Перетятько, Алла Політанська, Олена Напалкова (всі – «Хімік»), центральні блокуючі – Світлана Дорсман («Сєвєродончанка»), Ірина Трушкіна, Юлія Герасімова, Катерина Кальченко (всі – «Хімік»), нападники – Ганна Лісєєнкова («Сєвєродончанка»), Катерина Дудник («Галичанка-ТНЕУ»), Надія Кодола, Анастасія Чернуха, Олена Расточило, Тетяна Карпушина (всі – «Хімік»), ліберо – Вікторія Дельрос («Галичанка-ТНЕУ»), Аліна Степанчук («Хімік»).

Головний тренер збірної України Гарій ЄГІАЗАРОВ відповів на кілька запитань стосовно підготовки команди.

- Гарію Шамоєвичу, у збірну викликано ряд молодих гравців «Хіміку». З чим це пов’язано?
- Ми їх викликали з тим, щоб вони допомогли нам на зборі, безпосередньо в залі. Задачі все одно вирішуватимуть ті, хто їх вирішуватиме. Щоб не привозити іногородніх гравців, ми вирішили скористатися послугами молодих гравців «Хіміку», які знаходяться тут на місті. Основна маса гравців збірної – це представники «Хіміку», також по дві волейболістки залучені з «Сєвєродончанки» та «Галичанки-ТНЕУ». За такий короткий час підготовки награвати щось нове нам буде складно, тому вирішили максимально використати награні зв’язки «Хіміку» та впровадити туди гравців інших клубів.

- Чи пробували запросити легіонерів, котрим по силам допомогти команді?
- На жаль, їх у нас небагато. До того ж, Марина Марченко травмована – вона не дограла сезон у московському «Динамо». З Олесею Рихлюк ведуться перемовини – вона є у нас в списку. Якщо вона додасться, ми тільки радітиме.

- Чи є інформація про збірну Білорусі? Як ви оцінити шанси української збірної, враховуючи, що обидві матчі ми гратимемо на виїзді?
- Буде дуже важко. Це неслаба команда. Коли у нас буде більш детальна інформація про склад суперника, тоді я зможу відповісти на це питання більш детально.

- Як пройде підготовка?
- Ми зібрались у Южному, де в ігровому залі ФСК «Олімп» розпочинаємо підготовку. Збір триватиме до 20 травня. Далі ми їдемо в Луцьк, де проведемо одне тренування, і зранку 22-го вирушаємо до Бресту. Там, як ви знаєте, і відбудуться ігри.

За матеріалами прес-служби ФВУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.