Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Пляжный футбол
|
502
0

На «Сонячному» буде спекотно

6 липня на севастопольському пляжі стартує третій Гран-прі чемпіонату країни з пляжного футболу серед клубів вищої ліги

Вісім провідних вітчизняних колективів протягом чотирьох етапів мають виявити топ-шістку, яка 8-12 серпня розіграє нагороди першості на піску київського Гідропарку.

Лідирує «Плесо»
Учасникам турніру нараховуються бали, відповідно до зайнятих місць: переможець здобуває 12 очок, фіналіст – 10, володар третього місця – 8, четвертого – 6, п’ятого – 4, шостого – 3, сьомого – 2, останнього – 1 пункт. Після двох етапів першості турнірне становище таке: «Плесо» (Київ) – 18 очок, «Нова Ера» (Київ), «Старт-Іллічівець» (Іллічівськ) – по 16, «Марріон» (Одеса) – 15, «Глорія» (Одеса) – 10, «Кремінь» (Кременчук) – 8, «Майндшер» (Київ) – 7, ПФС (Севастополь) – 2.

За олімпійською системою
Севастополь приймає передостанній відбірний етап першості. Завершиться кваліфікаційна боротьба в Іллічівську 20-22 липня. Змагання в рамках Гран-прі проходять за олімпійською системою: чвертьфінали, півфінали, фінал і стикові поєдинки. Шістьох учасників фінального раунду поділять на дві групи. Перші два колективи з кожної «пульки» виходять до півфіналів. Клуби, що за підсумками чотирьох Гран-прі посядуть два останні місця, відстоюватимуть право на місце в еліті з двома представниками першої ліги.

Три телетрансляції
Отже, 6 липня у Севастополі пройдуть чвертьфінальні поєдинки третього етапу. О 14.45, після традиційних дитячих змагань, з’ясовуватимуть стосунки «Плесо» та «Марріон», о 16.00 – ПФС і «Кремінь» (цей матч транслюватиметься у прямому ефірі на УТ-1), о 17-й – «Нова Ера» й «Іллічівець-Старт», о 18.00 – «Глорія» та «Майндшер». У півфіналах, 16 червня, зустрінуться переможці першої та другої, третьої та четвертої пар. Ігровий день розпочнеться о 12.00, а гру, яка пройде о 13-й, також покажуть по телебаченню. Фінал – у неділю о 13.00. Перший національний не омине вирішальний поєдинок увагою.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сыграют ли Довбик, Цыганков? Стал известен состав Жироны на матч с Алавесом
Футбол | 10 мая 2024, 20:55 0
Сыграют ли Довбик, Цыганков? Стал известен состав Жироны на матч с Алавесом

Поединок 35-го тура Ла Лиги состоится 10 мая в 22:00 по Киеву, украинцы – в старте

Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа
Футбол | 10 мая 2024, 18:22 5
Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа

«Реал» сыграет с «Боруссией» 1 июня в финале главного еврокубка

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.