Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 мая 2015, 00:16
5041
2

Александр СЛОБОДЯН: «Команда шагает к путевке в Первую лигу»

Президент «Оболонь-Бровар» - о выступлении своего коллектива

| Обновлено 08 мая 2015, 00:16
5041
2

Президент ФК «Оболонь-Бровар» Олександр Слободян прокоментував перемогу своєї команди над кременчуцьким «Кременем» у матчі 22-го туру чемпіонату у другій лізі.

«Ми грали проти посередньої команди, яка звикла грати на штучному газоні і яка, мабуть, багато сил залишила у попередньому матчі з Черкаським Дніпром. У складі «Кременя» багато досвідчених футболістів, однак вони показали досить «брудну» гру. Я чув у перерві, що гравці суперника були дещо незадоволені суддівством, але я не побачив у цьому матчі симпатії арбітра ні до однієї, ні до іншої команди! Очевидно, що коли гравець «висить» на жовтій карточці, то він повинен бути більш акуратним і уважним, а не бити суперника ліктем в обличчя…

Від нашої команди хотілося б більш впевненої і технічної гри. Було занадто багато браку у довгих передачах. Маючи таку кількість гольових моментів, ми реалізували мінімум з них. Я би хотів, щоб наша команда грала більш технічно і впевненіше з колективами рівня «Кременя».

Якщо взяти наших нападників, наприклад, Артема Корольчука, то видно, що він старається і намагається діяти ефективно. Ми дійсно хочемо, щоб Артем став центрфорвардом, але він, поки що, в більшій мірі, все ж таки, відчуває себе півзахисником. Володіючи такими видатними антропометричними і фізичними даними хотілося б, щоб він більше працював над грою головою і над реалізацією моментів. Якщо говорити про Шевчука, то у нього також було кілька моментів, які він не реалізував. Напевно, граючи останні роки у півзахисті, Антон дещо втратив, як форвард. Втім, зрозуміло, що потрібно просто працювати над усіма ігровими компонентами. І не лише вищезгаданим футболістам, а й усій команді. Василю Продану також потрібно підтягнути реалізацію, незважаючи на те, що він є одним з найкращих голеадорів другої ліги.

Команда за рік, в цілому, змужніла, набрала досвіду та впевнено крокує до завоювання путівки у першу лігу. Однак ми не повинні забувати про те, що вболівальники завжди хочуть бачити технічний, цікавий, комбінаційний та результативний футбол, а не важку роботу на полі, з акцентом на атлетизм. І тренери мусять поставити таку гру команді», — підкреслив Олександр Слободян.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Космонавт ДК
А у Клічків - "Чернігівська" ЕкоМ_оча
Космонавт ДК
Допоки пиво оболонь буде на смак,як м_оча, а лімонад - як шампунь,то й футбол від Оболоні буде такий же гидотний..