Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 07 мая 2015, 13:45
3801
2

Ігор ЛУЧКЕВИЧ: «Наполі та Дніпро зіграють 1:1»

Колишній футболіст львівських «Карпат» Ігор ЛУЧКЕВИЧ про очікування від півфінального матчу ЛЄ

| Обновлено 07 мая 2015, 13:45
3801
2
Ігор ЛУЧКЕВИЧ: «Наполі та Дніпро зіграють 1:1»

- Ігоре, яким бачите перший матч півфінальний Ліги Європи «Наполі» – «Дніпро»?
- Почну з того, що цього сезону «Наполі» робить ставку на Лігу Європи. Сказати, що це хороша команда з високим рівнем виконавців – не сказати нічого. Не треба бути великим фахівцем, аби зрозуміти, що на цей матч команда Рафаеля Бенітеза робить великий акцент.

- Чого очікуєте від «Дніпра»?
- На хлопців психологічно нічого не давить. Усі прекрасно розуміють, куди уже добралася дніпропетровська команда. Головне для «Дніпра» – витримати стартовий тиск суперника. Звісно, маю на увазі не пропустити швидкий гол. А шанс забити свій гол у «Дніпра» буде.

- Чи можна сказати, що проти такої атаки команді Маркевича ще не доводилося грати у цій Лізі Європи?
- Так, згоден з цією думкою.

- Чи є у «Наполі» слабкі сторони?
- Коли «Наполі» побіжить в атаку, однозначно будуть вільні зони. Крайні захисники цієї команди непогані, я от центральні мені якраз «до вподоби». Цю ланку «Наполі» назву «ахіллесовою п'ятою».

- Чи спілкувалися напередодні гри з сином Валерієм?
- Так. Він сказав, що в команді усе добре, мовляв, що всі розуміють, який важливих матч їх очікує. Є впевненість у власних силах. Настрій у гравців хороший, психологічна готовність теж. Усі прекрасно розуміють, що до фіналу Ліги Європи – один крок.

- Чи вийде Валерій в основному складі?
- Це питання уже до тренерського штабу. Якщо і вийде, то сказав, що жодного мандражу не буде і віддасть усі сили на полі.

- Чи вірили, що «Дніпро» так далеко зайде у Лізі Європи?
- Якщо б мені сказали під час першого групового раунду, що «Дніпро» гратиме у півфіналі, як і інші люди, мабуть, посміявся б. Хоча, для прикладу, матч з «Інтером» в Італії показав, що у команди є потенціал. «Дніпро» міг обігрувати цього суперника. Ця гра показала, що наша команда може добиватися результату. Загалом, нічого не буває несподівано. Не можна сказати, що «Дніпро» випадково пройшов «Олімпіакос», «Аякс» та «Брюгге». Яскравої гри команда Маркевича не показала, але пройшла цих суперників цілком заслужено.

- Сьогодні за «Дніпро» гратимуть ті футболісти, які уже «регулярно» відпочивають у чемпіонаті України через насичений календар команди. Чи можна сказати, що «Дніпро» має два склади?
- Це більше запитання до тренерського штабу. Як на мене, кожен тренер хоче, аби в нього в обоймі було більше двадцяти футболістів хорошого рівня. Як на мене, у «Дніпра» є два склади, але вони наразі нерівноцінні. Теперішній графік дніпропетровців змушує тренерський штаб задіювати різних гравців.

- Як потрібно сьогодні зіграти «Дніпру», аби здобути позитивний результат?
- Впевнений, що Маркевич сказав хлопцям, як грати. Згоден з ним, коли він сказав на прес-конференції, що потрібно дорожити м'ячем у центрі поля. Особисто я не хочу виглядати дуже розумним і розповідати якусь свою тактику. Впевнений, що хлопці знають як грати тактично.

- І на останок, Ваш прогноз на перший півфінальний матч Ліги Європи.
- Нічия 1:1. Головне забити гол на чужому полі. Я у це вірю.

- Чи заб'є цей гол Валерій Лучкевич?
-…(Сміється). Дуже на це сподіваюся.

Богдан ПАСТЕРНАК

Источник Гал-інфо
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ivanvanek
Браво! Браво! Браво!
prossjanaja
Ігор ЛУЧКЕВИЧ: «Наполі та Дніпро зіграють 1:1»
Ми не проти