Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 30 апреля 2015, 16:25
2071
1

Украинские юноши разгромили грузинских сверстников

Команда Головко 3:0 обыграла сборную Грузии

| Обновлено 30 апреля 2015, 16:25
2071
1
Украинские юноши разгромили грузинских сверстников

Юнацька збірна команда України U-19 завдала поразки одноліткам з Грузії у другому товариському матчі, який відбувся 30 квітня на НТК ім. В. Баннікова. Підопічні Олександра Головка здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0.

Після «сухої» нічиєї у першій контрольній зустрічі між українськими та грузинськими юнаками, керманич «синьо-жовтих» зробив ряд змін. Наставник збірної України видозмінив атакувальну ланку. На поле з перших з перших хвилин вийшли Швед та Бєлоусов. «Гірники» Зубков та Вачіберадзе, які були головними дійовими особами української команди у попередньому матчі, залишилися у резерві.

Саме «новенькі» принесли свіжість атакам збірної України. Лівий фланг команди Головка з початку гри почав загрожувати воротам грузинської збірної. І результату не довелося довго чекати. На 6-й хвилині Бєлоусов спробував пробити у падінні через себе після подачі кутового, але не влучив по м'ячу із забійної позиції. У наступній атаці воротар Курдадзе зреагував на удар головою Щебетуна з 10-ти метрів. Збірна Грузії одразу ж провела гостру контратаку, в якій Шуалайя лише дивом не замкнув прострільну передачу на дальній стійці.

На 14-й хвилині українці заробили кутовий і відкрили рахунок завдяки невідпорному удару Кльоца з-за меж штрафного майданчика. Наступна серія стандартів біля воріт гостей завершилася тим, що грузинську команду врятувала стійка після удару Щебетуна. На 29-й хвилині м’яч вдруге побував у воротах «хрестоносців». Осман віддав розрізну передачу на Бєлоусова, той прострілив у район воротарського, а Швед у падінні відправив м'яч у дальній кут.

Тим часом, у Солдатенка протягом першого тайму майже не було роботи. Лише на 33-й хвилині Вадиму довелося реагувати на удар Табідзе з району 11-метрової позначки.

Після перерви українці продовжили наступ на ворота грузинських однолітків. Якщо спробам Третьякова та Кірюханцева не вистачило влучності, то на 63-й хвилині Вачіберадзе з пенальті не залишив шансів Курдадзе. Мохевішвілі порушив правила у боротьбі з Зубковим, а українська «десятка» розвела м’яч та воротаря по різних кутах. На 74-й хвилині півзахисник «синьо-жовтих» був близьким, аби оформити дубль. Але голкіпер витягнув м’яч з ближнього кута після удару Вачіберадзе.

Підопічні Девдаріані могли провести гол престижу вже у компенсований арбітром час. М’яч після удару Хорхелі струсонув ліву від Солдатенка стійку.

Таким чином, збірна України на мажорній ноті завершила підготовку до участі в еліт-раунді чемпіонату Європи 2015 року. Вже 14 травня наші «збірники» стартуватимуть у міні-турнірі поєдинком із господарям – командою Боснії і Герцеговини.

Товариський матч

Україна U-19 – Грузія U-19 – 3:0
Голи:
Кльоц (14), Швед (29), Вачіберадзе (63, пен)

Попередження: Лук’янчук (26), Зотько (38), Вачіберадзе (60) – Маргвелашвілі (40)

Україна: Солдатенко – Осман, Матвієнко, Швед (Квич, 58), Кірюханцев, Бєлоусов (Мисик, 46), Щебетун (Зубков, 58), Зотько, Лук’янчук (к) (Вачіберадзе, 46), Кльоц (Казаков, 68), Третьяков
Грузія: Курдадзе – Чабрадзе (Думбадзе, 46), Маланія, Маргвелашвілі, Табідзе, Мохевішвілі (Мамучашвілі, 75), Шуалайя (Хорхелі, 46), Гоштеліані, Берідзе (Гогуадзе, 68), Хараїшвілі, Квірквія

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Йоссар'ян
Карпатівці Швед та Кльоц -- так тримати й надалі!!!
З перемогою всю команду!