Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 апреля 2015, 18:40
12744
13

Алиев удачно дебютировал за Рух

Команда победила 3:0, а хавбек отметился голевой передачей

| Обновлено 29 апреля 2015, 18:40
12744
13
Алиев удачно дебютировал за Рух

Матч третього туру чемпіонату обласної Прем’єр-ліги, у якому ФК «Самбір» приймав винниківський «Рух», став особливим для команди гостей, найтитулованішої української команди з аматорським статусом. Винниківчани перемогли з рахунком 3:0, і, що цікаво, до перемоги «Руху» долучився і зірковий новачок Олександр Алієв, який віддав першу гольову передачу.

Загалом, матч у Самборі і був особливим з тієї причини, що у складі винниківської команди якраз і мав відбутися дебют зіркового новачка «Руху». Презент від президента найсильнішої команди області Григорія Козловського вболівальники у Самборі сприйняли на «ура». Далеко не кожен знав і був готовий побачити відомого українського футболіста.

Забігаючи наперед, варто відзначити, що дебют Алієва у складі нової команди вдався: Олександр віддав гольову передачу на Олега Шептицького, який в пісумку у цьому матчі оформив дубль і зняв усі питання про переможця матчу. «Рух» у цьому матчі доволі впевнено переміг з рахунком 3:0 і ще раз довів свої високі амбіції та завдання. Окрім дублю Олега Шептицького та голу Юрія Гусаковського, винниківчани могли забити ще не одного разу, проте обмежилися лише трьома голами.

Що цікаво, уже другий матч поспіль у чемпіонаті Прем’єр-ліги «Рух» більшу частину поєдинку грає у чисельній меншості. Якщо у грі проти львівської «Погоні» за два попередження гру достроково завершив Кікоть, то у грі проти «Самбора» щось подібне зробив Макар. За дві жовті картки у першому таймі один з лідерів «Руху» з учасника матчу перетворився на вболівальника.

Незважаючи на вилучення, клас «Руху» та майстерність гравців на даний момент є такою, що команда Романа Гданського вміє не тільки може не пропускати, а ще й забивати. «Погонь» у минулому турі, граючи у чисельній більшості, від «Руху» пропустила п’ять голів, натомість «Самбір» лише два.

Господарі за увесь матч як не старалися, створити щось серйозне біля воріт Юрія Шевчука їм не вдалося. Вочевидь, гравці «Самбора» будуть щасливіші в атаці уже в інших турах, в інших матчах, коли їхнім суперником не буде «Рух» - команда, яка за своїм рівнем однозначно може грати вище, аніж чемпіонат області.

Перемога над «Самбором» стала третьою для «Руху» у новому чемпіонаті обласної Прем’єр-ліги. Окрім «Руху», стовідсотковий показник також має СКК «Демня».В команди Павла Котовенка, як і в «Руху», 9 очок з 9 можливих. На третьому місці у чемпіонаті наразі перебуває «Гірник» з Соснівки – 7 очок.

У середу, 29 квітня, «Рух» зіграє вдома перший матч чемпіонату України серед аматорів у новому сезоні. Суперником команди Романа Гданського у цьому матчі буде ФК «Вінниця». Дебют Олександра Алієва у Винниках відбудеться о 16:30.

ФК «Самбір» - «Рух» Винники 0:3
Голи: 0:1 - Шептицький Олег, 13; 0:2 – Гусаковський Юрій, 47; 0:3 - Шептицький Олег, 62

ФК «Самбір»: Явірський Ігор (Лазарський Назарій, 67); Химич Назар; Піщальник Юрій (Яценко Олег, 52); Казан Ігор (Держипільський Ігор, 79); Ковалик Іван (Мавров Назар, 82); Задорожний Микола; Леськів Ігор; Габ`ян Андрій; Кіт-Копиляк Михайло (Франкович Олег, 70); Сікорський Михайло (Сурник Володимир, 63); Малецький Назар (Вергун Роман, 77)
«Рух» Винники: Шевчук Юрій; Романюк Віталій (Молоков Іван, 82); Гурський Андрій; Гусаковський Юрій (Панасюк Олег, 88); Дмитрух Віталій; Костик Богдан (Карачевський Назар, 86); Алієв Олександр (Бойко Роман, 68); Сергеєв Сергій (Іванов Роман, 63); Баглай Андрій (Фурта Юрій, 63); Макар Володимир;Шептицький Олег (Шептицький Михайло, 76)
Попередження: Химич Назар, 27; Макар Володимир, 31; Піщальник Юрій, 45
Вилучення: Макар Володимир, 41 (2ЖК)

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки
Футбол | 28 марта 2024, 16:42 0
Тонали грозит еще одна дисквалификация за ставки

Теперь хавбеку «Ньюкасла» предъявила обвинения футбольная ассоциация Англии

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 22
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Locci
за 50 тис бакінських можна грати
Locci
за 50 тис бакінських можна грати
vasyan86
Романюк, Гурский, Кикоть, Фурта - вторая лига, причем с шансами...
vasyan86
Блин, надо будет в Винники подтянуться глянуть чё за банда - Шептицкий с Гусаковским тоже те еще аматоры...
LeonidZhitomir
Алиев некоторое время назад : "Вы меня еще в Шепетовку отправьте..."
Какая,нафиг,Шепетовка.Чемпионат Львовской области- во крутизна...
breaveheart
совершенно правильный выбор Алиева! корона не упадет и футбольный аспект здесь на первом месте.самое главное это тренировки и игры.что касается уровня аматоров то там далеко не просто играть,большинство команд сражаются так как высшей лиге и не снилось. там много поигравших футболистов плюс для Александра это дополнительный опыт! Я уверен что он от этого только приобретет и это поможет ему в дальнейшей карьере!
Богдан Йона
Дебютний гол Алієва і вольова перемога «Руху» - http://vinnikiplus.in.ua/news/2015-04-29-7334
RomarioUA
Заменили на 68й минуте.
Этим все сказано
stopor2016
Пора в сборную.