Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
798
0

СДЮШОР-10-2 (Київ) - чемпіон України

В Рівному проходив Чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків 1992 р.н.

СДЮШОР-10-2 (Київ) - Чемпіон України серед юнаків 1992 рок народження

З 28 червня по 1 липня в Рівному проходив Чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків 1992 р.н. Нажаль він виявився менш представницьким в порівнянні з аналогічними змаганнями серед дівчат.

Таким чином в Рівному зібралося 7 колективів з Києва, Чернігова, Рівного та с.Олександрії Рівненської області. Через хворобу участь не змогли взяти головні претенденти на чемпіонство - пара «ОДЮСШ» м. Чернігова, які стали чемпіонами в даній віковій групі на зимовому чемпіонаті України з пляжного волейболу.

Проте цей факт лише загострив боротьбу за чемпіонство. Протягом 4 днів, змагаючись між собою «по колу», пари пляжників визначали кращу. Явними аутсайдерами виглядали 2 рівненські команди «ОДЮСШ-1» та «ОДЮСШ-2», зважаючи на те що юнаки молодші за своїх суперників на 2 роки, але і вони не віддали жодного очка без боротьби. Гідну гру продемонструвала команда з с.Олександрії Рівненської обл., які у підсумку посіли 5 місце. Дебютанти чемпіонатів України довели, що не лише у великих містах розвивається пляжний волейбол.

Призові місця чемпіонату розіграли між собою 4 пари, що представляли СДЮШОР-10 м. Києва та ОДЮСШ «Чернігівбуд» м. Чернігова. В підсумку бронзові нагороди чемпіонату виборола пара «Чернігівбуд-2».

В поєдинку за золото зустрілись команди «СДЮШОР-10-2» та «Чернігівбуд-1». Матч виявився надзвичайно захоплюючим, гідним фіналу чемпіонату України.

В першому сеті більш вдалими були атакуючі дії команди з Чернігова і закономірна перемога 21:17. Але, змінивши свою тактику після перерви, з солідною переваю другий сет виграла команда «СДЮШОР-10-2» - 21:11. І у вирішальному третььму сеті, не залишивши шансів парі «Чернігівбуд-1», за рахунку 15:7 здобула звання чемпіона України.

Всі учасники та представники команд були приємно вражені не лише спорткомплексом для пляжного волейболу в Рівному, а також від великої кількості подарунків та призів, що надали спонсори чемпіонату: компанія «Малтітек», оператор мобільного зв’язку «Білайн» та торгова марка «Калганов». Приємно було спостерігати за усмхіненими гравцями на церемоії закриття змагань, оскільки жодна команда не залишилась без подарунка.

Асоціація пляжного волейболу Рівненської області

Фото зі змаганнь Sport.ua 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барком-Кажаны занял итоговое 12 место в польской Плюс Лиге
Волейбол | 21 апреля 2024, 23:32 1
Барком-Кажаны занял итоговое 12 место в польской Плюс Лиге

По сравнению с предыдущим сезоном подопечные Угиса Крастиньша поднялись на одну ступеньку выше

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 15
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.