Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
1018
0

Состоялось промежуточное тестирование арбитров

Украинские судьи сдали традиционные нормативы

Состоялось промежуточное тестирование арбитров
У середу, 22 квітня, на тренувальному полі СК «Атлет» завершилося дводенне проміжне тестування арбітрів перед заключною частиною сезону.
 
Здачу нормативів Комітет арбітрів ФФУ спланував на два дні: в перший– тестування проходили рефері, які працюють на матчах другої ліги і чемпіонаті U-19, а на наступний день свою фізичну готовність демонстрували арбітри та їхні асистенти, які проводять поєдинки першої ліги та Прем’єр-ліги.
 
Тим працівникам Феміди, які здавали тести у вівторок, пощастило значно менше: їм довелося виконувати бігові вправи у дуже прохолодну погоду, та ще й під зустрічний вітер. Проте, це не завадило показати досить високі результати на відрізках 6 по 40 метрів та 20 по 150 метрів.
 
Наступного дня погодні умови поліпшились, тому виконувати бігові вправи було значно комфортніше. Зраділи невеличкому потеплінню і офіційні особи, які контролювали тестування: колишні арбітри Прем’єр-ліги Віталій Годулян, Ігор Покідько, Андрій Шандор, а також куратор системи арбітражу в Україні П’єрлуїджі Колліна та його асистент Лучано Лучі.
 
В цілому, показники, які продемонстрували рефері протягомтестувань виявились, як завжди, пристойними. Цього не міг не підкреслити Колліна: фізична форма наших арбітрів вже не перший рік не викликаєжодних питань. А після закінчення всіх заліків куратор зібрав підлеглих у Будинку футболу, щоб обговорити результати виконаної роботи як на СК «Атлет», так і в останніх матчах чемпіонату України.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.