Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
3098
1

Украинская молодежка минимально обыграла Беларусь

Подопечные Петракова продолжают подготовку к чемпионату мира в Новой Зеландии

Украинская молодежка минимально обыграла Беларусь

У середу, 15 квітня, юнацька збірна команда України серед гравців віком до 20 років у товариському матчі обіграла молодіжну збірну Білорусі з рахунком 1:0. Єдиний гол у ворота білоруської команди у другому таймі забив з пенальті півзахисник Ігор Харатін.

Команда Олександра Петракова провела контрольну зустріч із білоруською «молодіжкою» у рамках підготовки до участі у фінальній частині ЧС-2015 U-20, який стартує у травні в Новій Зеландії.

Перший тайм відзначився жорсткою чоловічою боротьбою обох команд. Через дощ та, як наслідок, слизький газон футболісти припускалися помилок у простих ситуаціях, тому вболівальникам було важко сподіватися на яскравий футбол. Щоправда, передумови для взяття воріт у «синьо-жовтих» періодично з’являлися. На 7-й хвилині Яремчук отримав передачу з правого флангу і на вході до штрафного майданчика завдав удару у дальній кут - м'яч просвистів у сантиметрах від стійки. За декілька хвилин Соболь спробував пробити з 20-ти метрів, але пристрілка захисника збірної України виявилася невдалою.

У цілому, українці краще тримали м’яч, змушуючи білорусів захищатися та сподіватися на контратаки. Але реальних передумов для того, щоб відзначитися у воротах суперників, підопічні Петракова не мали. Винятком став, хіба-що, епізод на 27-й хвилині, коли Яремчук пробив по воротах після флангової подачі Немтінова. Голкіпер обрав вірну позицію і з легкістю зафіксував м’яч у руках.

Після перерви «синьо-жовті» продовжили шукати шляхи для взяття воріт збірної Білорусі. Спочатку Яремчук втратив стовідсоткову нагоду після того, як нападник не зумів з гострого кута переграти воротаря суперників. На 57-й хвилині рейд Татаркова до штрафного майданчика гостей призвів до його зіткнення із Зіновичем. Арбітр без сумнівів показав на 11-метрову позначку, а Харатін розвів м’яч і воротаря по різних кутах.

Олександр Петраков вирішив кинути у бій свіжих футболістів, і, як показали майбутні події на полі, тренерські кадрові рішення виявилися вдалими. Беседін та Луканов додали гостроти атакам «синьо-жовтих». На 76-й хвилині нападник української збірної мав нагоду засмутити «сябрів», але Золотов в останній момент виніс м’яч з лінії власних воріт. За дві хвилини вже Луканов вдало відгукнувся на подачу з кутового і головою переправляв м'яч у ближній кут. Чічкан у карколомному стрибку врятував команду від другого голу.

Білоруська команда спробувала піти на останній штурм воріт, які у другому таймі захищав Підківка, але українській збірній вдалося втримати переможний рахунок – 1:0.

Товариський матч

Україна U-20 – Білорусь U-21 – 1:0
Гол:
Харатін (58)

Попередження: Харатін (19), Кравченко (77), Очігава (84) – Золотов (77)

Україна U-20: Сарнавський (Підківка, 46) – Качараба, Кузнецов (Луканов, 72), Соболь, Полегенько, Харатін (Кравченко, 68), Кулініч (Ткачук, 46), Кабаєв, Татарков, Немтінов (Очігава, 72), Яремчук (Беседін, 72)

Білорусь U-21: Чічкан – Ігнатенко, Золотов (Капленко, 80), Янченко, Теслюк (Громико, 68), Терещенко (Шестиловський, 80), Яроцький (Забелін, 54), Байдук, Шибун (Мінко, 80), Теверов (Журневич, 68), Зінович

Нагадаємо, 18 травня збірна України вирушить на чемпіонат світу до Нової Зеландії. 24 травня у «синьо-жовтих» заплановано проведення контрольного поєдинку зі збірною Уругваю. На світовій першості українська збірна зустрінеться у рамках групового турніру із командами Нової Зеландії, США та М’янми.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Интер в статусе чемпиона Италии отгрузил 5 мячей в ворота Фрозиноне
Футбол | 11 мая 2024, 02:23 0
ВИДЕО. Интер в статусе чемпиона Италии отгрузил 5 мячей в ворота Фрозиноне

У гостей забили: Фраттези, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартинес и Тюрам

Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 мая 2024, 08:47 1
Где смотреть онлайн бой Василий Ломаченко – Джордж Камбосос

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил