Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1698
1

Украинские арбитры сдали тесты

В ФФУ проверили знания и физические способности арбитров

Украинские арбитры сдали тесты
У вівторок, 14 квітня, арбітри другого року навчання «Національної школи футбольних арбітрів» взяли участь у тестуванні з фізичної підготовки, а також перевірили рівень своїх знань під час теоретичного семінару.
 
Протягом трьох годин 62 арбітра складали тест ФІФА на бігових доріжках СК «Атлет».
 
Після інтенсивних фізичних навантажень на них чекали тести з теоретичної підготовки (ТРІВІА тест), а керівник «Національної школи футбольних арбітрів» Ігор Іщенко запропонував їм переглянути відеоматеріали УЄФА з єврокубкових матчів сезону 2014/2015 років.
 
Основною темою подальшої дискусії стала інтерпретація арбітрами епізодів з матчів, пов’язаних з трактуванням гри рукою. Також було розглянуто ситуації з «позбавленням суперника очевидної гольової можливості», а також ті, що пов’язані з серйозними порушеннями Правил гри та агресивною поведінкою футболістів на полі.
 
Насамкінець до розгляду найбільш резонансних рішень арбітрів на полі також приєдналися і асистенти арбітрів, які отримали практичні поради, зокрема, напередодні майбутніх матчів Дитячо-юнацької футбольної ліги України.
 
Асистент куратора системи арбітражу в професіональному футболі України Лучано Лучі, підводячи риску під семінарським заняттям, побажав молодим арбітрам кропіткою працею здобути право – працювати на матчах Прем’єр-ліги. «Ви повинні серйозно працювати, адже найголовнішою метою для вас є Прем'єр-ліга. Ваше ставлення до арбітражу повинно вкладатися у формулу: «Результат = кар'єра». Арбітр, який хоче досягти значних успіхів у своїй кар'єрі, повинен бути завжди сконцентрованим і використовувати корисний досвід як з проведених матчів, так і з подібних до сьогоднішнього навчальних семінарів», - зазначив представник Комітету арбітрів ФФУ.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zhevaua
Тесты проводились на 500 евровой купюре!