Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 01 апреля 2015, 15:17
4154
9

Тимощук вошел в ТОП-10 гвардейцев сборных в Европе

Капитан сборной Украины провел 139-й матч за национальную команду

| Обновлено 01 апреля 2015, 15:17
4154
9
Тимощук вошел в ТОП-10 гвардейцев сборных в Европе

Анатолій Тимощук увійшов до десятки найкращих гравців УЄФА за кількістю ігор, проведених за національну команду.

Матч проти збірної Латвії став 139-м у кар'єрі капітана збірної України. Це досягнення підкорилося українському футболісту за 14 років та 339 днів. Окрім того, що Анатолій Тимощук є абсолютним рекордсменом в українському футболі за числом ігор за національну команду, цей показник є одним з найкращих в історії світового футболу та європейської конфедерації.

За кількістю ігор за національну команду, капітан збірної України Анатолій Тимощук наздогнав грека Георгіса Карагуніса. В обох футболістів зараз по 139 ігор за кар'єру, і вони поділяють 33 місце за всю історію футболу, а разом з тим 10 місце серед футболістів, чиї збірні виступають під егідою УЄФА.

В топ-10 УЄФА, крім Тимощука та Карагуніса, на сьогодні входять також Віталій Астаф'єв (Латвія), Ікер Касільяс (Іспанія), Мартін Рейм (Естонія), Лотар Маттеус (Німеччина), Джанлуїджі Буффон (Італія), Томас Равеллі (Швеція), Андрес Свенссон (Швеція), Марко Кристал (Естонія) та Ліліан Тюрам (Франція).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kylt_lichnosti
Даже не знаю. Его все хвалят, а мне он в обоих матчах не понравился.
Ice888
невже не видно.шо тимощук своє відіграв у збірній і має просто напросто піти сам,але не хоче. Тому треба його зустрічати плакатами :" Толік пора йти". Треба давати шанс молодим,а дивитись як ми пропускаємо голи через ветеранів.
Lennon750
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vovaz1991
Хочу тебе розчарувати, але коментарі під статтями саме для того і існують щоб ми висловлювали свої думки.
vovaz1991
По перше я не казав не викликати Тімоху. Я кажу що в таких іграх як з Латвією(ПІСЛЯ офіційної, важливої гри) наприклад потрібно молодняк награвати.
По друге. За твоєю логікою секрет успіху в ветеранах. То давай посадимо на лавку Шеву, Тімоху, Лужного, Ващука... Хулі, хай сидять, а Малиновський, Рибалка, Олійник, Будківський хай по ТВ дивляться, толку з них.
І взагалі дуже дивно як люди можуть міняти свою думку. Після матчів з Білорусами і Македонцями Сидорчука на руках носили, а тепер вже знайшлися люди які його баластом в збірній називають Просто нема слів
vovaz1991
Таке враження що Тімо дають грати заради якогось рекорду. Так, він каші не портить але я вважаю доцільніше давати грати на його позиції Рибалці наприклад. Це є майбутнє збірної, в Рибалки набагато більше шансів зіграти на євро(якщо ми туди попадемо звичайно ) ніж в Тімохи. В Толіка цього літа(якщо я не помиляюся) закінчується контракт з газовиками, якщо вони не продовжать співпрацю не факт що Тімо взагалі лишиться у футболі як такому!!!
DKTheBest
А толку?