Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 апреля 2015, 07:24
1532
0

Йован МАРКОСКИ: «Сделаем все, чтобы победить»

Футболист «Ворсклы» поделился ожиданиями от матча с «Днепром»

| Обновлено 01 апреля 2015, 07:24
1532
0
Йован МАРКОСКИ: «Сделаем все, чтобы победить»

Останні кілька ігор багаторічного півзахисника полтавської «Ворскли» Йована Маркоскі просто не впізнати. Сербський легіонер набрав непогану форму. Перед матчем з «Дніпром» говоримо з десятим номером «біло-зелених» про найближчі перспективи команди…

- Наскільки ефективно «Ворсклі» вдалося заповнити паузу в чемпіонаті?
- Я одразу дуже гнівався, коли дізнався про цю паузу в три тижні. Та ми професіонали, тому має бути байдуже, в яких умовах працювати. Все одно, гадаю, ми дуже плідно потренувалися в цей період.

- «Дніпро» - опонент дуже серйозний. Можеш назвати їх найбільш сильні сторони?
- Вони мають пристойний добір виконавців. Мова не лише про Коноплянку. Федецький багато забиває. Калініч, той же Ежідіо – не потребують додаткових рекомендацій. Федорчук додав останнім часом, мені подобається, як думає на полі Ротань. Канкава – найкращі враження. Грамотна команда, яка довгий час грає разом. Ми теж своє щастя намагатимемося шукати біля чужих воріт.

- Безус, який говорить завжди найліпші слова про тебе, як і ти, повернувся на поле після затяжної паузи. Ваші біографії на даному етапі видаються дуже схожими…
- Так, він теж «відпочивав» якийсь час, як і я. Ми дуже добре товаришуємо. Сподіваюсь, у Дніпропетровську в нього все піде, як колись у Полтаві. Сподіваюся, не будемо близько один до одного на полі в суботу (сміється).

- «Дніпро» достойний хороших слів за свої останні виступи. Та все ж боротися доведеться. Які думки з цього приводу?
- Я не буду говорити, нібито, переконаний в тому, що ми їх стовідсотково переможемо. Це було б нескромно з мого боку. Потрібно буде старатися, аби тю люди, які прийдуть на стадіон, отримали задоволення від нашої гри. Все зробимо для того, аби досягти позитивного результату.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.