Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 24 марта 2015, 07:44
1789
0

Суперлига может провести плей-офф для шести команд

Президиум федерации баскетбола Украины принял ряд решений касающихся проведения чемпионата

| Обновлено 24 марта 2015, 07:44
1789
0
Суперлига может провести плей-офф для шести команд
23 березня в Києві відбулося засідання Президії Федерації баскетболу України, під час якого було розглянуто питання щодо організації та проведення чемпіонату України з баскетболу сезону 2014/2015 р.р.
 
На даний момент шість клубів Суперліги заплатили обов’язкові заявкові внески до АБКУ «Суперліга»: «Будівельник», «Дніпро», «Київ», «Миколаїв», «Хімік» і «Черкаські Мавпи». Президією ФБУ ухвалено рішення завершити чемпіонат України в Дивізіоні «Суперліга» згідно календаря. Після завершення регулярного чемпіонату з команд боржників буде знято очки, отримані в матчах після 23 березня. Однак у випадку, якщо клуби знайдуть можливість заплатити внески до початку плей-офф, їх буде допущено до плей-офф. У плей-офф також можуть узяти участь команди з першої вісімки, які не заплатили внесок, але мають змогу оплатити суддівство домашніх матчів.
 
У разі, якщо у плей-офф залишиться 6 команд, то команди, які посідають перше і друге місця в турнірній таблиці, пропускатимуть перший раунд плей-офф. Клуби, які не погасять борги за сезон 2014/2015, не допускатимуться до наступного чемпіонату України в Дивізіоні «Суперліга».
 
Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков:
«Було багато різних пропозицій від клубів, однак ми вирішили діяти так, як написано в Регламенті Суперліги. Ми завершимо чемпіонат, залишається небагато матчів, тож кожна команда дограє регулярний чемпіонат. Команди, які не заплатили внески, після завершення регулярного чемпіонату буде позбавлено очок, здобутих в матчах з 24 березня. Команді, яка не з’являється на гру, буде зараховано поразку – 0:20.
 
На даний момент 6 команд точно гратимуть у плей-офф. Перші дві команди турнірної таблиці «Хімік» і «Будівельник» відпочиватимуть у першому раунді плей-офф. Дві команди, які вийдуть переможцями у чвертьфінальних серіях, гратимуть з «Хіміком» і «Будівельником» у півфіналах.
 
Утім, ми відтермінували можливість розрахуватися до початку плей-офф. Команда, яка потрапила до першої вісімки і не заплатила внесок, – не гратиме в плей-офф, команда, яка не потрапила до першої вісімки і заплатила внесок, – гратиме в плей-офф.
 
Звісно, всі бажають, щоб плей-офф був повним, з восьми команд, але на даний момент у плей-офф мають змогу взяти участь 6 команд». 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.