Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 марта 2015, 20:39
1378
1

Волынь проведет три спарринга во время паузы в чемпионате

Луцкий клуб встретится с командами Премьер-лиги, Первой и аматорами

| Обновлено 20 марта 2015, 20:39
1378
1
Волынь проведет три спарринга во время паузы в чемпионате

Основний склад луцької «Волині» сьогодні відновив тренувальний процес. Після перемоги над «Карпатами» тренерський штаб дав футболістам, які були задіяні у матчі, час для відпочинку, решта ж виконавців тренувалися у Луцьку. Нагадаємо, що три футболісти "Волині" відбули у свої національні збірні - Александр Кобахідзе у збірну Грузії, Ерік Бікфалві - у збірну Румунії і Майкл Бабатунде - Нігерії.

Аби заповнити паузу в чемпіонаті, «Волинь» домовилася про спаринги із трьома суперниками. Найближчої неділі о 13.00 лучани зіграють із одним з найсильніших колективів Рівненщини ФК «Малинськ». У середу «Волинь» зіграє із першоліговим ФК «Тернопіль» (12.00), а в суботу або неділю 28-29 березня лучани спарингуватимуться із львівськими «Карпатами» (точна дата цього поєдинка визначиться після того, як стане відомий графік матчів 18-го туру). Усі матчі лучани зіграють вдома, стадіони для їх проведення залежатимуть від погодних умов напередодні і в дні матчів.

Спаринги матимуть й гравці молодіжного складу. У суботу 21 березня в 14.00 дубль зіграє із лідером обласного футболу «ЛСТМ-536», крім того U-21 так само як «основа» наприкінці наступного тижня зіграє із однолітками з «Карпат».

Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.