Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
760
0

То чи будуть у Львові стадіони?

Олександр Єфремов: «Доки усіх ділитимуть на сірих і білих, роботи в напрямку підготовки до Євро-2012 не буде»

«Під час останньої наради регіонального оргкомітету з підготовки до «Євро-2012», що відбулася минулої п'ятниці, 15 червня, пан Олійник (голова Львівської ОДА. – ЗІК.) безапеляційно заявив, що вилучаються три стадіони, два з яких належать громаді міста – «Юність» та «Сільмаш», і третій – стадіон СКА(?). Начебто вже є організації, які там будуть будувати резервні стадіони до «Євро-2012». Тобто, жодного тобі конкурсу, нічого. Він так захотів, він так вирішив», – повідомив 18 червня в ефірі Львівського телебачення у програмі «Чому так» генеральний директор ФК «Карпати» Олександр Єфремов.

Водночас, за словами Олександра Єфремова, є такі об'єкти, які ніхто з наближених до влади структур, не збудує, – це резиденції для команд-учасниць. «Віддайте нам дві бази, які 15 років не використовуються. На певних умовах, під контролем оргкомітету. Ми зробимо на одній з них (Івано-Франкове, Яворівський район) базу для «Карпат». Таку базу, на яку потім зможе збірна України приїжджати. Від цього виграють усі, насамперед вболівальники і збірна, адже всі кажуть – і Блохін, і Суркіс, що кращих вболівальників, ніж у Львові, нема ніде. А в Брюховичах із колишньої бази ЛОРТА зробимо дитячо-юнацьку футбольну академію для цілої Західної України. На обох базах забезпечимо такі умови, що збірна Англії розміститься, і Італії – із задоволенням», – зауважив Олександр Єфремов.

Директор ФК «Карпати» переконаний, що «доки усіх ділитимуть на сірих і білих, роботи не буде». «Треба робити справу, тоді поїзд поїде», – додав він.

Загалом під час ефіру Олександр Єфремов неодноразово наголошував, що львівська влада має активніше працювати з місцевим, а не тільки із закордонним інвестором.

ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.