Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 16 марта 2015, 19:15
1551
0

В Киеве завершаются тренерские курсы PRO

Десятки известных игроков проходят обучение

| Обновлено 16 марта 2015, 19:15
1551
0
В Киеве завершаются тренерские курсы PRO

У понеділок, 16 березня, у Києві розпочалася шоста і заключна сесія навчання тренерів за програмою «PRO»-диплом УЄФА, за результатами якої відбудеться захист дипломних робіт та отримання тренерських ліцензій.

На початку першого навчального дня фінальної сесії тренери взяли участь у круглому столі разом з видатними особистостями вітчизняного футболу - головним тренером національної збірної команди України Михайлом Фоменком, а також тріумфатором юнацького Євро-2009 та колишнім помічником головного тренера збірної України Юрієм Калітвінцевим.

«Ви повинні розуміти, що отримані на цих курсах знання вам обов'язково знадобляться. Але тільки ви самі є основним стрижнем розвитку майбутньої тренерської кар'єри. Все залежить від того, як ви зумієте скористатися отриманими навичками, як зможете надалі удосконалюватися і розвиватися. Теорія це одне, а на футбольному полі все може відбуватися зовсім по-іншому. Думаю, багато хто з вас вже встиг відчути на собі цю футбольну аксіому», - сказав під час спілкування з тренерами Михайло Фоменко

«Спочатку будуть дивитися на ваше ім'я, і лише потім вас почнуть сприймати, як тренерів. У тренерській кар’єрі багато залежить від того, яких результатів ти досягнув з командою. Але можу точно сказати, що в цій групі зібралися дуже грамотні і порядні люди, у яких, сподіваюся, все вийде на тренерському терені», - додав Юрій Калітвінцев.

Протягом першого дня шостої навчальної сесії тренери зустрінуться із президентом ПФЛ Сергієм Макаровим та віце-президентом харківського «Геліоса» Ігорем Шамом та поспілкуються на тематику менеджменту і маркетингу у футболі. Наступного дня інструктор ФІФА Віктор Дердо розповість майбутнім спеціалістам про останні зміни до Правил гри у футбол. У середу та четвер відбудеться захист дипломних робіт та теоретичний іспит, у разі успішного проходження якого тренери зможуть отримати «PRO»-дипломи УЄФА.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов
Футбол | 23 апреля 2024, 13:45 23
Лунин сомневается, оставаться ли в Реале. Есть предложения от трех грандов

Украинский вратарь летом может перейти в другую команду

Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки
Футбол | 23 апреля 2024, 06:30 30
Турнирная таблица УПЛ. Шахтер гарантировал себе еврокубки

Горняки могут выйти напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.