Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Водное поло
| Обновлено 30 ноября 2021, 03:13
1904
1

Украинские ватерполисты сыграют на Европейских играх

Украинская сборная U-17 финишировала на втором месте в квалификационном турнире

| Обновлено 30 ноября 2021, 03:13
1904
1
Украинские ватерполисты сыграют на Европейских играх

Збірна України з водного поло U-17 зіграє на перших Європейських іграх, що влітку відбудуться у столиці Азербайджану Баку. У кваліфікаційному турнірі, що відбувся у Голландії, наші хлопці зуміли вибороти друге місце, яке дозволило кваліфікуватися на престижні змагання.

Головна боротьба за другу сходинку кваліфікаційного турніру розгорнулася між збірної України та господарями міні-турніру голландцями. Мінімальну і водночас доленосну перемогу у драматичному матчі зуміли вибороти синьо-жовті – 11:10.

В інших матчах команда Євгена Наумчика та Георгія Махарадзе обіграла збірні Словенії – 15:6, Білорусі – 16:4 та Португалії – 23:2. Єдиної поразки у кваліфікаційному турнірі українці зазнали від греків – 3:20.

Останні, будучи фаворитами турніру, вибороли путівку до Баку з першого місця. В активі греків п’ять перемог у п’ятьох матчах (15 очок). На другу місці опинилися українці – 12 очок, а голландці, набравши лише 9 залікових пунктів, залишилися ні з чим.

Склад збірної України:  1. Панас Юрій (Львів), 2.  Дишківський Олександр (Львів) , 3. Гусаков Денис (Одеса),  4. Попик Савва (Львів),  5. Дзядик Богдан (Львів),  6. Дубелір Станіслав (Львів), 7. Зімаров Павло (Одеса), 8. Дулін Владислав (Брюссель, Бельгія), 9. Лещенко Микола Одеса),  10. Веремєєв Костянтин (Дніпропетровськ), 11. Железняк Матвій (Львів), 12. Черпак Михайло (Харків), 13. Галясовський Владислав (Дніпропетровськ)

Тренери: Георгій Махарадзе (Одеса), Євген Наумчик (Львів)

Довідково Європейські ігри 2015 року в Баку стануть першими в історії іграми для континенту та пройдуть з 12 по 28 червня 2015 року. В рамках Ігор відбуватимуться змагання з 20 видів спорту: 16 олімпійських і 4 неолімпійських. Більше ніж 6 тисяч спортсменів з усіх куточків Європи представлятимуть свої країни протягом 17 днів змагань.      

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
asonassa1983
Вітаю! Бажаю успіху молоді!