Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 13 марта 2015, 13:23
6192
5

Петр СЛОБОДЯН: «У Шовковского началась непонятная паника»

Специалист прокомментировал последние матчи украинских клубов в еврокубках

| Обновлено 13 марта 2015, 13:23
6192
5
Петр СЛОБОДЯН: «У Шовковского началась непонятная паника»

Відомий футбольний фахівець Петро Слободян прокоментував виступи українських команд в єврокубках.

Нагадаємо, що «Шахтар» завершив свої виступи у Лізі чемпіонів поразкою 0:7 від «Баварії», «Дніпро» у домашньому поєдинку здолав «Аякс» 1:0, а «Динамо» на виїзді поступилося «Евертону» 1:2.

- Що скажете про гру «Динамо» проти «Евертона»?
- В цьому матчі було два різних тайми. Якщо у першій половині гри кияни володіли ініціативою, широко грали, контролювали м'яч, то після перерви усе змінилося. «Динамо» втратило ініціативу, почалася якась незрозуміла паніка у Шовковського. Хотів би окремо зупинитися на одному епізоді. Перший забитий англійцями гол із розряду дитячих помилок. Сілва дуже неправильно грав у відборі. Його дії в цій ситуації можна показувати дітям, як приклад неправильного відбору.  

- І які шанси у «Динамо» на проходження в наступний раунд?
- Сподіваюся, що усе буде гаразд. У попередньому раунді Ліги Європи була аналогічна ситуація із непоганим першим таймом і гіршим другим таймом. Є надія, що «Динамо» пройде далі. Головне, щоби кияни провели два однаково хороші тайми, а не тільки перший.

- А як стосовно «Дніпра»?
- Рахунок вселяє оптимізм. «Дніпро» не пропустив удома та зміг забити, це здорово.

- Питання по «Шахтарю». Так, вилучення на початку гри, безперечно, практично прирекло «гірників» на поразку. Але 0:7 – це не забагато для команди, яка декларує ціль виграти Лігу чемпіонів?
- Погоджуюся, це забагато. Так, «Баварія» - одна з найкращих команд світу. Мені доводилося зустрічатися із не менш грізною «Баварією». У 1975 році ми їх обіграли у грі за Суперкубок, а в 1977-му ми обіграли цю команду на чолі із Бекенбаурером, Румменігге, Мюллером в чвертьфіналі Кубка чемпіонів. Безперечно, удесятьох проти цієї команди грати дуже важко. Вочевидь, «гірники» втратили психологічну рівновагу, а німці були на висоті. Тим не менш, 7 голів – це явно забагато.

Василь ВИННИКІВСЬКИЙ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Graider
Шовковський - скеля, Лукакові повезло, паніка почалася у вас, але то таке
hameleon-64
К сожалению Днепр вылетит и виной тому сами игроки- нахватавшие горчичников-проявили эгоизм --мелочей и глупости в таких турнирах быть не должно...
Sirrko
=================================================================
Эх ... Саша, Саша
Fletch_64
Сашо, несмотря на опыт, таки мандражировал -- его опрометчивый выход метров на 25 и корявый вынос при этом чуть было не повторили гол Ачимовича в оставленные Сашо ворота!...
И пеналь... ТАКОЙ пеналь Сашо должен был парировать - Лукаку оказался его "клиент" и проиграл дуэль психологическую. Но оказалось, что Сашо уже столь дряхл, что все равно не смог этим воспользоваться!...
По 0:7 -- це таки не забагато... Пятов на последних минутах два мертвых мяча потащил... так что спасибо скажите ему, что не встали "вровень" с Метадоном, позором отметившим навсегда наш футбол 0:8 с Вердером.