Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 марта 2015, 12:57
1453
0

Андрей ГИТЧЕНКО: «С Волынью будет сложнее, чем с Днепром»

Футболист львовских «Карпат» - о предстоящих матчах чемпионата

| Обновлено 12 марта 2015, 12:57
1453
0
Андрей ГИТЧЕНКО: «С Волынью будет сложнее, чем с Днепром»
У 2015 році «Карпати» зіграли два матчі Прем’єр-ліги, один з яких закінчився внічию, а в іншому «зелено-білі» зазнали поразки, наразі так і не скуштувавши після зимової перерви смак перемоги. Саме це, за словами капітана «левів» Андрія Гітченка, вони збираються зробити у галицько-волинському дербі з «хрестоносцями» із сусіднього Луцька.
 
«У неділю ми провели важкий поєдинок з «Дніпром». Непростим він видався з двох причин: перша – грали проти одного з грандів українського футболу; друга – поєдинок проходив на важкому полі, тож «наїлися» добряче. Наприкінці матчу «Карпати» виглядали свіжіше за «Дніпро», але так само було і в матчі проти «Металурга». Функціонально ми готові добре. Та по-іншому й не могло бути. На зимових зборах у Туреччині, особливо в першій частині, ми виконали величезний об’єм бігової роботи. Я не перший рік у футболі і повірте, знаю про що говорю. Тож у плані «фізики», думаю, ми зараз нікому не поступаємося». 
 
«З «Волинню» нам буде грати ще важче, ніж проти «Дніпра». Можливо мої слова когось здивують, тим більше що зовсім недавно ці команди зустрічалися у Дніпропетровську і «Дніпро» виграв аж 5:0. Але я переконаний в тому, що говорю. По-перше, ми гратимемо перед своїми вболівальниками. В цьому році ж ми ще не вигравали і три очки нам просто необхідно брати, а це додатковий психологічний тиск на гравців». 
 
«Карпатам» потрібна тільки перемога, тож будемо робити усе, аби не тільки залишити свої ворота недоторканими, а й забити м’яч у сітку «Волині» або допомогти це зробити нашим партнерам. Головне, щоб виграли «Карпати» і щоб наші вболівальники після гри у гарному настрої поверталися додому. Адже для них ця гра – також дербі, а значить перемога для них буде особливо приємною».
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.