Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2330
1

Ігор ЙОВІЧЕВИЧ: «Мені подобалася моя команда»

«Карпаты» – «Днепр» – 0:1. Послематчевая пресс-конференция главного тренера львовян

Ігор ЙОВІЧЕВИЧ: «Мені подобалася моя команда»

Ігор ЙОВІЧЕВИЧ, в.о. головного тренера «Карпат»:

- Вітаю «Дніпро» з перемогою. Важкий матч для нас, хоча і розраховували на таку напругу. Хотіли уникнути такого початку матчу, який був і з донецьким «Металургом», коли також пропустили ранній гол, що є психологічним ударом для нас. З часом, думаю, знайдемо рівновагу, баланс, і з перших хвилин будемо давати відсіч суперникам. Сьогодні нам бракувало активності у зоні нападу. Забили гол, який не зарахували, і пробували все можливе, щоб зіграти хоча б внічию. Сподіваємось, що з наступним матчем будемо дальше прогресувати. Мені подобалася моя команда, яка хотіла грати, не боялася. І, можливо, цей стартовий мандраж відобразився на результаті. Тим не менше, вірю в свою команду, і в можливості моїх хлопців.

- Не запізно випустили на поле Худоб’яка?
- Можливо, враховуючи підсумок матчу. Зроблю належні висновки. Це дуже важливий для нас футболіст, який нам ще допоможе.

- Під час зборів «Карпат» непогано проявив себе Манце, якого наразі немає в заявці команди. І чи не було бажання взяти в оренду Бартуловіча?
- Це питання до керівництва нашого клуба. В мене є інформація, що не беремо гравців в оренду. Ми обрали важкий шлях, але треба дати час молодим гравцям аби прогресувати. Щоб ці діаманти відшліфувати, аби вони виросли в брильянти. З Манце наразі не підписано контракт, ведуться переговори.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shpachok54
Був на матчі, мені також сподобалась команда. Класний молодняк, буде толк.