Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1391
0

Ворскла взяла на просмотр вратаря белоцерковского Арсенала

Полтавчане пристально следят за молодежью во Второй лиге

Вихованець білоцерківської дитячої футбольної академії «Арсенал» (тренери Віктор Голубєв, Григорій Дугін та Валентин Кривий), голкіпер ПФК «Арсенал-Київщина» Вадим Прокопенко поповнив молодіжний склад полтавської «Ворскли» (U-21).

Селекціонери полтавського клубу вже давно звернули увагу на талановитого вихованця футбольної академії «Арсеналу». І на початку нинішнього року запросили Вадима до свого тренувального табору на оглядини. Один із своїх навчально-тренувальних зборів молодіжний склад «Ворскли» проводив у Туреччині і саме там тренерським штабом полтавців було прийняте рішення укласти з Вадимом Прокопенко трудову угоду.

Вихованець клубної академії «Арсеналу» свій шлях у дорослому футболі розпочинав у аматорському колективі ФК «Володарка», згодом перейшов до ПФК «Арсенал-Київщина», за який провів 12 матчів.

Слід зауважити, що Вадим не перший, хто з білоцерківського клубу перейшов на більш високий рівень. Зовсім недавно до тієї таки «молодіжки» полтавської «Ворскли» перейшов півзахисник Джемаль Кизилатеш, котрий нині не лише тренується з основним складом полтавців, але й реально претендує на місце в «основі».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.