Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 27 февраля 2015, 23:19
3835
1

Александр СЕВИДОВ: «Более спокоен за Динамо, чем за Днепр»

Футбольный эксперт - о соперниках украинских клубов в 1/8 финала Лиги Европы

| Обновлено 27 февраля 2015, 23:19
3835
1
Александр СЕВИДОВ: «Более спокоен за Динамо, чем за Днепр»

Відомий футбольний експерт Олександр Севідов в інтерв’ю «Футбол 24» прокоментував підсумки жеребкування в Лізі Європи для українських клубів.

- Пане Олександре, кому більше пощастило із суперником – «Динамо» чи «Дніпру»?
- Складне питання, думаю, ніхто вам на нього не дасть відповідь до матчу-відповіді. Абсолютно різні суперники по стилю, по традиціям, по історії. Не ризикну зараз говорити кому пощастило із жеребом, а кому ні.
 
- А якщо відштовхуватися від попередніх ігор в Лізі Європи, за який із наших клубів спокійніше в Лізі Європи, хто краще грає? 
- Більш спокійний за «Динамо». Команда грає у достатньо непоганий футбол, ще встигне провести кілька матчів до ігор в Лізі Європи… Єдина велика проблема – це дискваліфікації провідних гравців. Обидва матчі із «Евертоном» кияни проведуть без своїх лідерів, а першу ще і без Рибалки. Це найбільша проблема. «Дніпро» тільки шукає свою гру. Тому спокійніше, за «Динамо», а як воно складеться – один Бог знає. Ось «Дніпро» учора у матчі із «Олімпіакосом» показав, що ми дарма переживали за результат.
 
- Судячи зі всього, на цій стадії справді немає слабких суперників й не можна сказати, що нашим клубам не поталанило із жеребкуванням? 
- Абсолютно правильно. Поганим жереб не назвеш, хорошим теж. Зараз уже можна сказати ці банальні слова про те, що слабких команд не залишилося. Будь-яка команда здатна на сюрприз. Дай Боже, аби він був для нас позитивним. 

Источник Футбол 24
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ibnNik
Один известный эксперт сказал что Динамо при Реброве регрессирует.По логике,к матчам с англичанами команда у киевлян должна будет развалиться....