Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 февраля 2015, 10:53
1673
1

Олег ГОЛОДЮК: «В центре поля придется играть молодым»

Полузащитник «Карпат» - о предстоящем матче с донецким «Металлургом»

| Обновлено 28 февраля 2015, 10:53
1673
1
Олег ГОЛОДЮК: «В центре поля придется играть молодым»

1 березня, у матчі між «Карпатами» та «Металургом» допомогти «зелено-білим» не зможе капітан команди Олег Голодюк, який відбуватиме дискваліфікацію через перебір жовтих карток.

«На жаль, я не зіграю проти «Металурга». Окрім цього, під питанням участь Муртаза Даушвілі, який травмувався ще на зборах. Тож, очевидно, у центрі поля доведеться грати зовсім молодим хлопцям. Їм протистоятимуть значно досвідченіші опоненти, за плечима яких не одна сотня матчів на високому рівні. Нашій молоді буде складно і вони можуть хвилюватися, але вони матимуть підтримку партнерів і довіру тренерів. Всі хто працював на зборах в Туреччині, готові до гри і зроблять все можливе для досягнення позитивного результату».

«На нас чекає ще одне заняття, де тренери вкажуть сильні і слабі сторони нашого суперника. Хоча, «Металург» практично не змінив свого складу, ми знаємо, що це команда не проста. Але у будь-якому випадку, підійдемо до матчу у повній бойовій готовності».

«Подивитися футбол на великому екрані з фанатами? Мабуть, ні. Коли я не на полі, то дуже переживаю за партнерів і за свою рідну команду. Мені краще дивитися футбол самому» – підсумував Олег Голодюк.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Bandera.Lviv
УДАЧІ!