Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Олимпийские игры
|
1635
0

Томаш БАХ: «Мы видим прогресс Рио в подготовке к Олимпиаде»

Президент МОК посетил столицу Олимпийских игры-2016

Томаш БАХ: «Мы видим прогресс Рио в подготовке к Олимпиаде»

Координаційна комісія Міжнародного Олімпійського Комітету, до якої входить і член Виконкому МОК, президент НОК України, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, завершила свою восьму інспекцію столицею Ігор XXXI Олімпіади.

Учасники візиту залишились задоволені помітним прогресом Ріо-де-Жанейро у сфері будівництва спортивних об’єктів, залученні волонтерів та підготовкою до естафети Олімпійського вогню.

«Ми побачили, що за останні два місяці у підготовці до Ігор-2016 намітився значний прогрес, - зазначив президент МОК Томас Бах. - Я з тих людей, які воліють не шукати проблеми, а вирішувати їх. Ми бачимо, що тут є деякі відставання від термінів, однак я впевнений, що ми посилимо спільну роботу з владою країни. Зараз саме час, щоб внести деякі корективи в нашу спільну роботу. Я хочу, щоб після церемонії закриття Ігор у 2016 році ми могли сказати місцевим жителям, що завдяки проведенню такого значного олімпського форуму Ріо-де-Жанейро став краще і безпечніше, ніж до того, як місто було оголошено господарем Олімпійських ігор в 2009 році», - підкреслив глава МОК.

Члени Координаційної комісії також провели робочу зустріч і з презентом Бразилії Ділмою Руссефф, яка висловила готовність і надалі всіляко підтримувати підготовку до найголовніших стартів чотирьохріччя.

Наразі Оргкомітет Ріо-2016 вступає у найбільш інтенсивний етап підготовки, де, зокрема, деталізується план проведення тестових змагань тощо.

Наступний візит Координаційної комісії заплановано на серпень 2015 року.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.