Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
609
0

Кому в Америку, кому на нари...

У світі спорту відбувається чимало подій, які не віднесеш до категорії «швидше, вище, сильніше». Сьогодні ми вирішили подати добірку таких цікавих фактів, які роблять цей аспект життя ще більш різнобарвним.

 Сова — талісман фінів
        Після випадку, який стався під час недавнього відбіркового матчу футбольного чемпіонату Європи-2008 між збірними Фінляндії й Бельгії, сова може стати талісманом фінів. Просто під час гри птах прилетів, сів на ворота гостей і впродовж п'яти хвилин ніхто не міг його звідти зігнати. Особливо старався гравець господарів, екс-росіянин Олексій Єрьоменко, який виступає в підмосковному «Сатурні». Коли сова таки полетіла, господарі виграли 2:0, а Єрьоменко забив гол і був визнаний кращим гравцем зустрічі.

Втеча замість футболу
      Юніорська збірна Гаїті, яка летіла до Кореї на підготовчий збір перед чемпіонатом світу, зазнала відчутних втрат у Нью-Йорку. Під час пересадки з літака на літак 13 із 18 юних футболістів вирішили втекти й знайти своє щастя в США. Тож, схоже, виступати на «мундіалі» за Гаїті просто буде нікому.

Футболісти побили свої кубки
      Нерідко, коли спортсмени виграють змагання, їхні бурхливі почуття виходять з-під контролю. Жертвами такого вияву емоцій останнім часом стали два трофеї. Так, після перемоги «Челсі» над «Манчестер юнайтед» у Кубку Англії лондонці зламали срібний наконечник кришки почесної чаші. Через це приз поїхав до Бірмінгема, де його ремонтом займаються місцеві ювеліри.

      Ще більш суттєвої шкоди своєму трофею завдали футболісти московського «Локомотива». Вигравши кришталеву вазу Кубка Росії, вони її просто розбили. Тепер приз намагаються відновити майстри з Гусь-Хрустального.

Собаче життя Вовка й травма Борга
      Знаменитий шведський тенісист, п'ятиразовий чемпіон Уїмблдону Бйорн Борг чотири місяці готувався до ветеранського турніру в Ліверпулі, але тепер не зможе взяти в ньому участь через... укус собаки. 51-річного спортсмена може втішати хіба що те, що він став жертвою не вуличної дворняги, а породистої вівчарки із гордим ім'ям Вовк.

      Під час пікніку з друзями пес Бйорнового друга напав на мисливського собаку, що належить Боргу. А коли тенісист намагався примирити тварин, вівчарка вхопила його за праву ногу. Кінцівка моментально напухла. І хоча в лікарні шведові надали необхідну допомогу, він не зможе зіграти на турнірі в Англії. Проте все одно збирається туди поїхати, аби взяти участь у благодійних акціях.

Із тюрми на ринг — і назад
      Боксерка Сор Сіріпорн з Таїланду, спіймана на розповсюдженні наркотиків і запроторена за грати, вирішила не припиняти тренування й у тюрмі. І не даремно, бо, відпросившись у свого начальника «збігати у справах», вийшла на ринг і... виграла титул чемпіонки світу в найлегшій вазі за найпрестижнішою версією WBC. Після цього суд вирішив скоротити Сіріпорн 10-річний термін ув'язнення, аби вона могла продовжити спортивну кар'єру.

Біг на швидкість на підборах
      Наприкінці липня у п'яти російських містах — Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Самарі й Новосибірську — відбудуться забіги на пiдборах для місцевих красунь. Учасниці мають якнайшвидше пройти дистанцію  100 метрів на підборах висотою не менше як 9 см. Аби дівчата не боялися поламати ноги, їхнє дорогоцінне здоров'я застрахують. Переможниці отримають призи по 100 тисяч (у Москві) і 50 тисяч рублів (в інших містах). Крім того, журі визначатиме кращих у номінаціях «Найгламурніша бігунка», «Кращі шпильки» й «Воля до перемоги». Подібні змагання нещодавно відбувалися в Голландії.

Україна Молода

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо
Другие виды | 25 апреля 2024, 20:47 3
Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо

23-летняя украинка в Загребе последовательно одолела 5 соперниц

Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф
Футбол | 26 апреля 2024, 11:35 22
Байеру на заметку: выскочки никогда не повторяют чемпионский триумф

Вспоминаем неожиданных чемпионов топ-5 в контексте их следующего сезона

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.