Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1690
1

Карпаты всухую обыграли Сталь

В составе львовского клуба голами отметились Гитченко и Гуцуляк

Карпаты всухую обыграли Сталь
fckarpaty.lviv.ua

Після спарингів на турецькій землі «Карпати» провели завершальний товариський матч перед офіційним сезоном. У суперники вибрали доволі міцну «Сталь» - представника першої ліги, що наразі тримається в групі лідерів. Дніпродзержинці проводять свої збори в Івано-Франківську і як повідомив головний тренер команди Володимир Мазяр, для його підопічних це перший вихід на справжню траву у цьому році.

Можливо, це десь вплинуло на сталеварів, адже до перерви вони практично не переходили центральну лінію, що вже говорити про якісь моменти біля воріт Мисака. Натомість у «Карпат» моментів не бракувало, більше того, їх вистачило б сповна на кілька матчів. Однак, зважаючи на те, що «зелено-білі» перебували на фоні втоми від важких тренувань, у першому таймі завершити їх влучними ударами не вдавалося.

Найбільшу активність проявляв Артур Карноза – спершу він двічі поспіль виводив Сергійчука на очне побачення з кіпером «Сталі», але в обох випадках пробивав не точно. Сам Карноза на пару з Кожановим кілька разів пробивали зі штрафних, але, як і Сергійчук, хибили. Зрештою, забивати міг Мар’ян Швед, але після класного від Мірошніченка, 17-річний вінгер не дуже вдало підставив ногу і м’яч пролетів над перекладиною.

Нічого не змінилося на полі і по перерві. «Карпати» продовжували тиснути, «Сталь» оборонялася. Хоча, тримати ворота в недоторканості було доволі складно. Більше того, Ігор Йовічевіч провів низку змін для того, щоб освіжити гру. Тож гол «левів» не став несподіванкою: після класного навісу зі штрафного від Дениса Кожанова, Андрій Гітченко виграв повітря і по неймовірній дузі запустив м’яча за комірець кіперу – 1:0.

Невдовзі карпатівці подвоїли свою перевагу. Протягом кількох хвилин господарі змушували суперника бігати без м’яча, і, зрештою, Олег Голодюк досвідченим пасом розрізав усю оборону «Сталі», вивівши на ударну позицію 17-річного Гуцуляка, який вийшов на другий тайм. Олексій технічно переграв воротаря і зробив рахунок 2:0.

Під кінець матчу гості могли відквитати бодай один гол, але Плешаков із доволі вигідної позиції не зумів переграти Підківку – м’яч влучив у штангу.

Тож перед матчем проти донецького «Металурга» карпатівці отримали чергову порцію ігрової практики і тепер мають іще кілька днів для повноцінної підготовки до старту весняної частини чемпіонату.

24.02.2015, 15:00. «Україна», Львів. Хмарно. +13°С

«Карпати» - «Сталь» - 2:0
Голи: Гітченко, 63, Гуцуляк, 73.

«КАРПАТИ»: Мисак (Підківка, 46), Мірошніченко, Гітченко, Пластун (Новотрясов, 60), Костевич, Кльоц (Голодюк, 60), Чачуа, Кожанов, Карноза (Худоб’як, 60), Швед (Гуцуляк, 46), Сергійчук (Страшкевич, 46).
«СТАЛЬ»: Попович, Пінчук, Адамюк, Нікітенко (Платунов, 65), Кравченко, Калинчук (Карасюк, 75), Карасюк (Кучеров, 35), Котляр, Шутов, Алієв, Куліш.
Попередження: Кльоц, 55

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фьюри после мегафайта с Усиком признался, когда завершит карьеру
Бокс | 25 мая 2024, 01:44 0
Фьюри после мегафайта с Усиком признался, когда завершит карьеру

Тайсон повесит перчатки на гвоздь в ближайшие пять лет

Полесье – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины
Футбол | 25 мая 2024, 13:40 15
Полесье – Шахтер. Прогноз и анонс на матч чемпионата Украины

Даже в случае победы над чемпионами житомиряне не могут гарантировать себе участие в еврокубке

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Hartmann22
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил