Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
| Обновлено 17 февраля 2015, 19:49
1359
0

Виктор ПЕРЕЙРА: «Стараемся не думать о ситуации в Украине»

Главный тренер «Олимпиакоса» - о будущем противостоянии с «Днепром»

| Обновлено 17 февраля 2015, 19:49
1359
0
Виктор ПЕРЕЙРА: «Стараемся не думать о ситуации в Украине»

Головний тренер «Олімпіакоса» розповів про перший місяць роботи з командою, оцінив «Дніпро», дав характеристику Коноплянці та зізнався, чому старатиметься робити все, аби його команда не звертала уваги на події в Україні.

- Пане Віторе, ви вже більше місяця очолюєте «Олімпіакос». Наскільки вже звикли до команди, а команда - до вас?
- Зараз я з «Олімпіакосом». Гравці стали мені рідною командою і сім’єю. «Олімпіакос»- велика, чудова родина і кожен у ній робить все можливе, щоб я почувався дуже комфортно. Вже встиг звикнути до своєї нової ролі. Найцікавіше те, що з кожним днем, я вчусь і відкриваю для себе щось нове. Щодня намагаюся вдосконалювати свою команду, так само вдосконалююсь і сам, як тренер. Команда дуже сильно мені допомагає, і той факт, що ми здобули вже декілька перемог, також сприяє цьому.

- Ви задоволені жеребкуванням? Тим, що у першому раунді плей-фф Ліги Європи ваша команда зустрінеться саме з «Дніпром»?
- Кожна команда має свою власну історію, свій статус. Я тут не для того, щоб «судити» суперника. Моє завдання - навчити свою команду і знайти шлях до перемоги. Ви ніколи не можете говорити про результати жеребкування до того, як зіграєте матч. Необхідно постійно думати про те, що кожен суперник має сильні сторони, так само як і слабкі. Я поважаю «Дніпро», але моя команда і я особисто зробимо все можливе, щоб виграти обидва поєдинки.

- Як ви охарактеризуєте дніпропетровську команду? Скільки матчів «Дніпра» встигли подивитися?
- Я ретельно вивчав нашого супротивника. Це мої робота і обов’язок. «Дніпро» може бути дуже небезпечним, якщо ретельно не підійти до підготовки. У цього клубу дуже гарні гравці, і найважливіше - «Дніпро» сильний як команда в цілому.

- На вашу думку, кого зі складу «Дніпра» варто особливо побоюватися?
- Мені не подобається виокремлювати когось із гравців супротивника. Я намагаюся знаходити шляхи, які зупинять команду в цілому. Інколи ти можеш заблокувати гравця, який здається найбільш небезпечним, і зіткнутися з іншими, які перешкоджатимуть тобі. Я вивчаю особливості наших суперників, їх гру як єдиного цілого, а потім - роблю мою команду сильнішою і більш дієвою ніж наш опонент. Вірю, кожному з гравців є, що показати!

- Ви стежили за Євгеном Коноплянкою? Як правило, більшість команд побоюються саме його. Цього міжсезоння він міг покинути «Дніпро». Чи засмутилися ви через те, що Євген залишився у Дніпропетровську?
- Він гарний гравець. Але він не єдиний. У будь-якому разі, ми граємо не проти нього, ми граємо проти «Дніпра». Коноплянка - чудовий футболіст, але він лише частина команди. Лише один з одинадцяти футболістів, які будуть нам протистояти. Ми зосередимо нашу увагу на ньому, так само, як зосередимо її на усіх інших гравцях «Дніпра»

- Чи знаєте ви про ситуацію в Україні? Не боїтеся їхати з командою до Києва?
- Ми намагаємося не думати про це. Я знаю, що ситуація в вашій в країні напружена. Інколи це може вплинути на гравців і на команду, яка приїздить. Але ми маємо залишатися зосередженими на грі і не думати про те, що відбувається за межами поля. Я сподіваюся, що найближчим часом ситуація поліпшиться. Все закінчиться. Закінчиться не для нас, а для людей, які страждають від цього.

Источник MatchDay
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 10:15 5
Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024

Главный тренер сборной Англии хотел бы видеть больше игроков в заявке свой команды

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.